Bioderma Sebium Foaming Gel 100 ml

Bioderma Sebium Foaming Gel 100 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Bioderma Sebium Foaming Gel 100 ml

Markası : Bioderma Ürünlerini Gör

30263

3401353791220

5/1
PİYASA FİYATI 279.50 TL
SATIŞ FİYATI 251.55 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Outlet - Bioderma Sebium Foaming Gel 100 ml (S.K.T 08-2024)

Bu Ürünün Outleti Var

Outlet - Bioderma Sebium Foaming Gel 100 ml (S.K.T 08-2024)

Bioderma Sebium Foaming Gel 100 ml

Marka Adı: Bioderma

Ürün Adı: Bioderma Sebium Foaming Gel

Ürün Miktarı: 100 ml

Ürün Özellikleri: Yağlı ve karma yapıdaki ciltlere temizlik sağlamaya yardım eder. Ciltteki kir, yağ ve makyaj kalıntılarını derinlemesine temizler. Sabun ve paraben içermeyen formülü ile cilt yapısına uyumlu özelliktedir. Cildin sebum dengesini korur ve ciltte ferahlık, rahatlama hissi sağlar. Cildi temizlerken kurumasına sebep olmaz.

Sonuç: Karma ve yağlı ciltlerin temizliğini sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Islak cilde köpürterek uygulanır ve iyice durulandıktan sonra nazik bir biçimde kurulanır. Sabah ve akşam kullanılabilir.

İçerik: Paraben ve sabun içermez.

 

Karma ve yağlanmaya meyilli, yağlı ciltlerin temizliği oldukça önemlidir. Bu tip ciltlerin temizliğinin yapılırken cildin nem dengesinin bozulmaması oldukça önemlidir. Özellikle yağlı ciltlerin neme ihtiyacı olmadığı düşünülür. Ancak her cildin neme ihtiyacı vardır. Cildi temizlerken kuruluğa sebep olan ürünlerden uzak durmak gerekir.

 

Bioderma Sebium Foaming Gel 100 ml, karma ve yağlı yapıdaki ciltlerde temizlik sağlamaya yardımcı bir üründür. Günlük kullanıma uygun olan ürün jel formundadır. Cildin sebum dengesini düzenlemeye yardımcı olur. Cildi nazikçe kurutmadan temizler.

 

Ciltteki yağlı parlamaların önüne geçmeye çalışır. Sabun içermediği için ciltte kuruluğa sebep olmaz. Cilt yapısı ile uyumlu özelliktedir. Cilt üzerindeki yağı, kiri ve makyajı arındırmaya, ciltte ferahlama ve rahatlama sağlamaya çalışır.

 

Bioderma Sebium serisi yağlı ve karma cilt tiplerine bakım sağlamaya yardımcı ürünlerden oluşur. Sağlıklı bir cilde sahip olmak için cildin sebum dengesinin sağlanması ve korunması oldukça önemlidir.

 

Bioderma Sebium Foaming Gel 100 ml, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.



Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Bioderma Sebium Foaming Gel 100 ml

251.55TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim