Chicco Natural Feeling Biberon Emziği 2+ Ay Orta Akış Tekli

Chicco Natural Feeling Biberon Emziği 2+ Ay Orta Akış Tekli
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Chicco Natural Feeling Biberon Emziği 2+ Ay Orta Akış Tekli

Markası : Chicco Ürünlerini Gör

30392

8058664008209

5/1
147.36 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Chicco Natural Feeling Biberon Emziği 2+ Ay Orta Akış Tekli :

 Chicco Natural Feeling Biberon Emziği 2+ Ay Orta Akış Tekli

Marka Adı : Chicco

Ürün Adı : Chicco Natural Feeling Biberon Emziği 2+ Ay Orta Akış Tekli

Ürün Miktarı : 1 adet biberon emziği

Ürün Özellikleri : Açılı özelliğe sahip, şeffaf silikon emzik bebeklerin 2. Ayından sonra kullanabileceği bir emziktir. Step up biberonlarla uyumludur. Eğimli yapısı sayesinde emziğin için mama ya da süt ile dolu olarak kalır, bebeğin beslenme sırasında hava yutması önlenir ve bu şekilde gaz sancıları, kusma gibi etkiler önlenmiş olur. Taban kısmının geniş ve yuvarlak olması da anne memesi hissi sağlamaya yardım eder. Emzik ekstra yumuşak yapısı sayesinde bebeğin ağzı ve dil yapısı ile uyumlu şekilde esner ve dilinin emme sırasında kolay ve doğru şekilde sıkıştırılmasında yardımcı olur.

Sonuç : 2 Ay üstü bebeklerin beslenmesi için yardımcı, Step Up biberonlarla uyumlu, şeffaf, silikon, açılı biberon emziğidir.

Kullanım Şekli : Step up biberona takarak kullanabilirsiniz. Yalancı emzik gibi kullanmayınız, her kullanım öncesi temizliğinden ve sağlamlığından emin olunuz.

İçerik : Silikon emziktir.

 

Chicco markası farklı ürün seçenekleri ile ihtiyacınız olan her şeye kolaylıkla ulaşabileceğiniz anne ve bebek bakımı markasıdır. 1958’li yılların sonlarında İtalya’da yaşanan hızlı nüfus artışı, markanın doğmasına vesile olmuştur. Farklı ihtiyaçların karşılanabilmesi, bebeklerin büyürken anne ve babaların işini kolaylaştırabilecek, konfor ve rahatlık sağlayabilecek ürünleri, kalitesi, çeşitliliği, etkileri ile çok beğenilerek kullanılmaktadır.

Biberonlar, bebeklerin beslenmesi için önemli aksesuarlardır, önemli ve dikkat edilmesi gereken konu, doğru ürün tercihi yapabilmektir. Biberonlarda kullanılacak emziğin akış ayarı önemlidir, bunu da bebeğin içinde olduğu ay göz önüne alınarak seçmek gerekir. Küçük bir bebeğe vereceğiniz hızlı akış biberon emziği besinin çok hızla ağzına girmesine ve bebeğin boğazına kaçmasına neden olabilir, ya da yoğun mamaları tek delikli biberonlarla bebeğe veremezsiniz, bu nedenle biberon ve biberon emziği seçerken bebeğinizin hangi ayında kullanacağını düşünerek seçmelisiniz. Ayrıca sağlıklı ve kaliteli malzemelerden üretilmiş olması da önemlidir.

Chicco Natural Feeling Biberon Emziği 2+ Ay Orta Akış Tekli, Step Up biberonlara takarak kullanabileceğiniz bir biberon emziğidir, bebeğin 2. ayından itibaren kullanıma uygun, orta akış hızına sahiptir. Açılı özelliği de beslenme sırasında biberonu eğmeden bebeğin beslenmesini sağlar. Emzik kısmı, küçük bebeğin emme sırasında diliyle rahatça ve doğru şekilde sıkıştırmasında yardımcı olur. Yumuşak ve esnek yapıdadır. Özellikle açılı yapısı daha küçük bebekler için uygundur. Kolik önlemeye yardımcı özelliktedir.

Chicco Natural Feeling Biberon Emziği 2+ Ay Orta Akış Tekli, Turuncu Kasa’da uygun fiyata satılmakta olan bir bebek ürünüdür.

 

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Chicco Natural Feeling Biberon Emziği 2+ Ay Orta Akış Tekli

147.36TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim