Chicco Natural Feeling Biberon Emziği 6 Ay Akış Ayarlı İkili

 Chicco Natural Feeling Biberon Emziği 6 Ay Akış Ayarlı İkili
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  •  Chicco Natural Feeling Biberon Emziği 6 Ay Akış Ayarlı İkili

Markası : Chicco Ürünlerini Gör

30391

8058664008254

5/1
198.2 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Chicco Natural Feeling Biberon Emziği 6 Ay Akış Ayarlı İkili :

Marka Adı : Chicco

Ürün Adı : Chicco Natural Feeling Biberon Emziği 6 Ay Akış Ayarlı İkili

Ürün Miktarı : 1 paket  içinde 2 adet biberon emziği

Ürün Özellikleri : Damarlı halkalara sahip, uzun emzik uçlu, şeffaf silikondur ve Step Up  biberonlarla uyumludur. Damarlı yapısı esneyerek bebeğin dilini doğru konumda tutmasına yardımcı olur. Kolik önleyici valfe sahiptir, bu şekilde beslenme sırasında bebeğin hava yutmasını önlemeye yardım eder. Bebeklerin 6. ayından itibaren kullanımına uygun hızlı akış hızına sahiptir. Ekstra yumuşak yapıdadır.

Sonuç : Bebeklerin 6. Ayından itibaren beslenmesi için uygun, silikon biberon emziğidir. Step up biberonlarla uyumludur.

Kullanım Şekli : Step Up biberonlara takılarak kullanılabilir. Kullanmadan önce ve sonra temizlenmesi önerilir.

İçerik : Bpa içermeyen, şeffaf silikondur.

 

Bebeklerin tüm bakımları önemlidir, ancak en önemli bakım beslenmeleridir. Doğru bir beslenme bebeğin fiziksel ve zihinsel gelişimi açısından önemlidir. İlk 6 ay sadece anne sütü ile beslenmesi önerilen bebekler enerji ihtiyaçlarının artması ile 6. Aydan sonra ek gıdalarla beslenmeye başlarlar. Biberonlar da bebeğin beslenmesinde önemli bir yer tutar. Biberon seçerken sağlıklı malzemelerden üretilmiş olması ve biberon emziğinin bebeğin ayına uygun olarak seçilmesi de dikkat edilmesi gereken bir konudur.

Chicco Natural Feeling Biberon Emziği 6 Ay Akış Ayarlı İkili, biberon emziğidir. İki adet olarak bulunur ve her biri şeffaf silikondan tasarlanan bu emzikler, Step Up biberonlarla uyumludur. Bebeklerin 6. Ayından itibaren kullanımına uygun olan, hızlı akış hızına sahip emzikler yumuşak yapısı ve damarlı özelliği ile kolayca esneyerek bebeğin rahatça emmesine, dilini yerleştirmesine yardımcı olur. Taban kısmı yuvarlatılmıştır ve bebeğin emme refleksini geliştirmesinde olumlu rol oynar.

Bebeklerin büyürken ihtiyaç duyabileceği yüzlerce ürün çeşidi, anne bakımı için farklı ürün seçenekleri ile dünyada da ülkemizde de beğenilerek kullanılmaktadır. Kalitesi ve sağlığa zararlı kimyasallar içermeyen formları, etkileri tercih edilmelerinde önemli bir rol oynamaktadır. Biberon ve biberon aksesuarları, oyuncaklar, kremler, sinek kovucu ürünler, bebek arabaları, oto koltukları, giysileri, yatak çeşitleri gibi daha pek çok ürün çeşidi bulunmaktadır.

Chicco Natural Feeling Biberon Emziği 6 Ay Akış Ayarlı İkili, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

 

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Chicco Natural Feeling Biberon Emziği 6 Ay Akış Ayarlı İkili

198.2TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim