Ağız Bakım Seti

Ağız Bakım Seti
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Ağız Bakım Seti

Markası : DİĞER Ürünlerini Gör

HDY3028

5/1
53.08 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

ÜRÜNLERİNİZ ÜCRETSİZ HEDİYE PAKETİ İÇİNDE GÖNDERİLECEKTİR!

Ağız Bakım Seti

Ağız bakımı ürünlerinden oluşan sette;

Dentiste Plus White Uyku Öncesi Pompalı Diş Macunu/ Sensodyne Gentle Floss Diş İpi 30 m/ Listerine Fresh Burst 250 ml Ağız Gargarası/ Colgate 360 Komple Ağız Temizliği Diş Fırçası - Medium (2'li Paket) ürünleri bulunur.

Dentiste Plus White Uyku Öncesi Pompalı Diş Macunu 120 g:

Ağız kokusuna karşı koruma sağlamaya yardımcı diş macunudur. Özellikle sabahları ortaya çıkan ağız kokusu ile mücadele etmeye çalışır. Sigara içen ve kahve tüketen, ağız bakımına gerektiği kadar özen gösteremeyen, ferah bir nefese sahip olmak isteyen kişilerin kullanımı için idealdir. Ferah bir nefes sunar.

Kullanım Şekli: Bir miktar diş macununu, diş fırçanızın üzerine sıkın ve dişlerinizi fırçalayın, daha sonra iyice durulayın. Günlük kullanım için uygundur.

 

* Sensodyne Gentle Floss Diş İpi 30 m:

Diş fırçasının ulaşamadığı yerlerde temizlik sağlayarak, etkin bir temizlik imkanı sunar. Florürlü özelliği ve naneli tadı ile diş bakımınızı severek tamamlamanıza yardım eder. Etkili bir diş bakımı için, dişleri sadece fırçalamak yetmez. Diş ipi, dişerlinizin aralarını ve ulaşılması zor bölgeleri temizleyebilirsiniz.

Kullanım Şekli: İki elinizin işaret parmaklarına geçirdiğiniz ipi, diş aralarınıza, ileri ve geri hareketlerle temizlik yapabilirsiniz.

 

* Listerine Fresh Burst 250 ml Ağız Gargarası:

Ağız bakımı etkili bir biçimde gerçekleştirmenize yardımcı olur. Diş plağını azaltmaya, nefesi ferahlatmaya çalışır. Diş fırçalarının ve diş ipinin ulaşamadığı yerlerde de temizlik sağlar. Ağız bakımını düzenli olarak yerine getirmek çok önemlidir.

Kullanım Şekli: Sabah ve akşam dişlerinizi fırçaladıktan sonra, belirtilen miktarda ürün ile yaklaşık 30 saniye ağzınızı çalkaladıktan sonra tükürebilirsiniz.

 

* Colgate 360 Komple Ağız Temizliği Diş Fırçası - Medium (2'li Paket):

Dil, diş, yanak ve dişeti temizliğinde kullanıma uygundur. Arayüz fırça kıllarına ve temizleyici fırça ucuna sahiptir.  Fırçanın kılları orta sertliktedir. Dişlerde temizlik sağlamaya, plak oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Ağız bakımında sadece dişleri fırçalamak yetmez, dil, yanak ve diş aralarının da temizliğinin yapılması gerekir.

Kullanım Şekli: Bir miktar diş macununu diş fırçanızın üzerine sıkabilir ve dişlerinizi fırçalayabilirsiniz.

 

Ağız Bakım Setini, sevdiklerinize hediye edebilir ve sağlıkla gülümsemelerini sağlayabilirsiniz.

 

Ağız Bakım Seti, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Ağız Bakım Seti

53.08TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim