Aquafresh Little Teeth Diş Macunu 3-5 Yaş 50ml

Aquafresh Little Teeth Diş Macunu 3-5 Yaş 50ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Aquafresh Little Teeth Diş Macunu 3-5 Yaş 50ml

Markası : Aquafresh Ürünlerini Gör

30385

8699522002412

55
15.18 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Aquafresh Little Teeth Diş Macunu 3-5 Yaş 50ml

Aquafresh Little Teeth Diş Macunu 3-5 Yaş 50ml

Marka Adı: Aquafresh

Ürün Adı: Aquafresh Little Teeth Diş Macunu 3-5 Yaş

Ürün Miktarı: 50ml

Ürün Özellikleri: 3-5 yaş aralığındaki çocukların kullanımına özel olarak geliştirilmiştir. Çocukların yeni çıkan dişlerini korumaya çalışırken, çıkacak olan dişlerin de güçlü ve sağlıklı olmasını amaçlar. Tatlı naneli tadı ile ferah bir nefes sağlar. Diş minesini korumaya ve dişlerde aşındırıcı etki yapmamaya çalışır. Üç renkli üçlü koruma formülü ile dişlerin bakımını yapmaya yardım eder.

Sonuç: Çocukların diş bakımına ve temizliğine yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Dişlerin günde en az iki defa fırçalanması önerilir. Günde 3 defadan fazla kullanılmamalıdır. Fırçalama sırasında macunun yutulması önerilmez. Çocuklar, yetişkinlerin gözetimi altında dişlerini fırçalamalıdırlar.

İçerik:  500 ppm florür içerir.

Aquafresh Little Teeth Diş Macunu 3-5 Yaş 50ml

Çocuklar büyüdükçe yeme alışkanlıkları değişmeye başlar. Değişen yeme alışkanlıkları ile birlikte çürük oluşumuna karşı da korunmaya ihtiyaç duyarlar. Çocukların diş bakımını yaparken ağız yapısına uygun diş fırçası ve diş yapısına uygun macun seçmeye özen göstermek gerekir.

 

Aquafresh Little Teeth Diş Macunu 3-5 Yaş 50ml, çocukların yeni çıkan yetişkin dişlerini korumaya yönelik olarak geliştirilmiştir. Tatlı nane aroması ile dişleri çürüklere karşı korumaya çalışır. 3-5 yaş aralığındaki çocuklar için özel olarak üretilmiştir.

Dişlere hassas bir bakım sağlarken, çıkacak yeni dişlerin de güçlü ve sağlıklı olmasını amaçlar. Diş hekimleri tarafından tasarlanan diş macunu, dişlerde minimum aşındırıcılık etkisi göstermeye çalışır. Diş minesini korumaya yardımcı olur.

Çocuklara özel olarak geliştirilen tatlı naneli tadı, nefeste ferahlık sağlar.

 

Belli bir yaş grubundaki çocukların dişlerini fırçalarken, yetişkinlerin gözetiminde olması gerekir. bir yetişkin gözetiminde diş fırçalama sağlık açısından da daha uygundur.

 

Aquafresh Little Teeth Diş Macunu 3-5 Yaş 50ml, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır. Siz de hemen sipariş verebilir ve çocuğunuzun diş bakımında kullanabilirsiniz.

Yorumlar
D** K**
22.02.2022
memnun kaldım

Bu fiyata aldığım için mutluyum herkese öneriyorum harika bir ürün diş eti problemlerine de yararlı oluyor teşekkürler turuncu kasa

E** K**
22.02.2022
Teşekkürler.

Çocuk bayılıyor. Harika bir ürün.

N** T**
17.02.2022
harika bir ürün

aldığım için mutluyum herkese öneriyorum harika bir ürün

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Aquafresh Little Teeth Diş Macunu 3-5 Yaş 50ml

15.18TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim