Aquafresh Big Teeth Çocuk Diş Macunu 6-8 Yaş 50ml

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Aquafresh Ürünlerini Gör

30386

5000347090936

55
13.89 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Aquafresh Big Teeth Çocuk Diş Macunu 6-8 Yaş 50ml

Aquafresh my Big Teeth Diş Macunu 6+ Yaş 50ml

Marka Adı: Aquafresh

Ürün Adı: Aquafresh my Big Teeth Diş Macunu 6+ Yaş

Ürün Miktarı: 50ml

Ürün Özellikleri: 6 yaş üzeri çocukların kullanımına uygun olarak geliştirilmiş bir diş macunudur. Taze nane aroması ile nefeste ferahlık ve temizlik sağlamaya çalışır. Süt dişleri ile yan yana duran yetişkin ciltlerin bakımını yapmayı amaçlar. Dişleri çürüklere karşı korumaya ve karma dişlerin güçlenmesine yardımcı olur.

Sonuç: Karma dişlerin güçlenmesine ve dişleri çürük oluşumuna karşı korumaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Günde 3 defadan fazla kullanılmaması önerilir. Dişler günde iki kez fırçalanmalıdır. Fırçalama esnasında macunun yutulmamasına dikkat edilmelidir.

İçerik: 1450ppm florür içerir.

 Aquafresh my Big Teeth Diş Macunu 6+ Yaş 50ml

Aquafresh my Big Teeth Diş Macunu 6+ Yaş 50ml, çocuklara özel olarak geliştirilmiş bir diş macunudur. Köpüren florürlü formülü ile diş minesini korumaya çalışır.

 

Çocukların süt dişlerinden sonra yetişkin dişleri çıkar ve süt dişleri ile yetişkin ciltlerin yan yana olması özel bir diş bakımını gerektirir.

Aquafresh my Big Teeth Diş Macunu, karma dişlerin güçlenmesinde etki sağlamaya çalışır. Diş çürüklerine karşı önlem almayı amaçlar. 6 yaş ve üzeri çocuklar için özel olarak geliştirilmiştir. Dişlere zarar vermeden nazikçe temizlemeye yardım eder.

Özel nane tadı ile çocukların nefesinde ferahlık sağlamaya çalışır. Yan yana bulunan süt ve yetişkin dişlerin bakımını sağlamaya yardımcı olur.

 

Çocuklarda ağız bakımı ve diş temizliği son derece önemlidir. Dişi fırçalama alışkanlığının çocuk yaşlarda kazanılması gerekir. Diş fırçalama davranışı, dişleri çürük oluşumuna karşı korumaya ve diş minesini güçlendirmeye yardımcı olur.

Çocukların diş bakımında önemli olan unsurlardan biri de ağız ve diş yapısına uygun olarak seçilen macun ve diş fırçalarıdır.

 

Aquafresh my Big Teeth Diş Macunu 6+ Yaş 50ml, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.

Yorumlar
S** U**
22.02.2022
çok beğendim

Ürünü 6 yaşındaki kızım için aldım ve ilk geldiği günden itibaren dişlerini fırçalamaya başladı. Diş fırçalama alışkanlığını kazanması adına çok memnun kaldım. Kargo, teslimat ve ambalaj için ayrıca teşekkür ederim.

C** y**
22.02.2022
Teşekkürler.

Oğluma aldım çok sevdi Paketleme özenliydi.

E** S**
17.02.2022
memnunuz

Kızım için aldım ve çok sevdi düzenli bir şekilde kullanmaya başladı memnunuz

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Aquafresh Big Teeth Çocuk Diş Macunu 6-8 Yaş 50ml

13.89TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim