Avene Spf 50 Stick Zones Sensible Hassas Bölgeler İçin Güneş Koruyucu (S.K.T 09-2026)

Avene Spf 50 Stick Zones Sensible Hassas Bölgeler İçin Güneş Koruyucu
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 + %10 İndirim Kargo Bedava
  • Avene Spf 50 Stick Zones Sensible Hassas Bölgeler İçin Güneş Koruyucu

Markası : Avene Ürünlerini Gör

7079

3282770204803

55
PİYASA FİYATI 749.00 TL
SATIŞ FİYATI 636.65 TL
11732
Kişinin Favorisi

Avene Spf 50 Stick Zones Sensible Hassas Bölgeler İçin Güneş Koruyucu

Avene Zon Sens. SPF 50+ Stick Hassas Bölgeler İçin Güneş Koruyucu

Marka Adı: Avene

Ürün Adı: Avene SPF 50+ Stick Zones Sensibles Hassas Bölgeler İçin Güneş Koruyucu

Ürün Miktarı: 8 g

Ürün Özellikleri: Çok hassas ve açık ten rengine sahip kişilerin kullanımına uygundur. UVA ve UVB koruması içerir.  SPf 50 nin üzerinde güneş koruması sunar. Hassas bölgelerde kullanıma uygundur. Kulak, burun, dudak üstü, tahriş olmuş bölgelerde kullanılır. Stick formu sayesinde el ile temas olmadan uygulama imkanı sunar. Paraben maddesi içermeyen ürün, suya karşı oldukça dayanıklıdır. Cildi yatıştırmaya ve nemlenme sağlamaya yardım eder.

Sonuç: Hassas bölgelerde güneş koruması ve rahatlama sağlamaya yardımcıdır. 

Kullanım Şekli: Tercih ettiğiniz bir güneş kremini cildinize uyguladıktan sonra Avene Zon Sens. SPF 50+ Stick ürününü hassas bölgelerinize güneşe çıkmadan önce uygulayabilirsiniz. Güneşe uzun süre maruz kalınan durumlarda banyodan sonra da uygulanır. 

İçerik: OKTİLDODEKANOL. BUTILEN GLİKOL KOKOAT. POLİETİLEN. MİKROKRİSTALLİN VAKS (SERA MİKROKRİSTALLİNA). BUTİL METOKSİDİBENZOİLMETAN. OKTOKRİLEN. HİDROJENLENMİŞ HİNTYAĞI. BİS-ETİLEKSİLOKSİFENOL METOKSİFENİL TRİAZİN. SENTETİK VAKS. BEESVAKS (SERA ALBA). TİTANYUM DİOKSİT. STEARİL STEARAT. AVENE TERMAL KAYNAK SUYU (AVENE AQUA). BHT. KAPRİLİK/KAPRİK TRİGLİSERİT. DESİL GLUKOZİT. DİMETİKON. KOKU (PARFÜM). METİLEN BİS-BENZOTRİAZOLİL TETRAMETİLBUTİLFENOL. METİL METAKRİLAT KROSPOLİMER. PROPİLEN GLİKOL. SİLİKA. TOKOFERİL ASETAT. TOKOFERİL GLUKOZİT. SU (AQUA). KSANTAN SAKIZI.

Güneş ışınları hayatımızı devam ettirebilmemiz için elbette gereklidir. Ancak güneş ışınlarının zararlı ışınları hakkında artık birçoğumuz bilinçlendik.

Güneşin zararlı ışınları, ciltte lekelenmelere, yaşlılık izlerine ve çeşitli cilt problemlerine sebep olabilir. Aşırı hassas ciltlerin güneşe maruz kalması durumunda güneş yanıkları ve ağır cilt tahrişleri istemsiz bir biçimde ortaya çıkabilir.

Güneşe çıkmadan önce güneş koruyucu ürünler kullanmayı alışkanlık haline getirmek gerekir.

Avene Zon Sens. SPF 50+ Stick Hassas Bölgeler İçin Güneş Koruyucu, hassas bölgelerde ve tahriş olmuş cilt yüzeyinde çok yüksek koruma sağlamaya yardımcıdır. UVB ve UVA ışınlarına karşı koruma sağlar. Spf 50 nin üzerinde güneş koruması vardır. Paraben içermez ve suya karşı oldukça dayanıklı bir özelliktedir.

Şeffaf ve yağsız bir formüle sahiptir. Güneşe karşı toleransı düşük, çok açık tenli kişilerde kullanıma uygundur.

Her ne kadar koruyucu ürünler kulandanız da uzmanlar güneşin en dik geldiği saatlerde güneş altında kalmamanızı önermektedir.

Avene SPF 50+ Stick Zones Sensibles Hassas Bölgeler İçin Güneş Koruyucu, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.

Yorumlar
K** G**
28.02.2022
memnun kaldım teşekkürler.

Cildimdeki tahriş olmuş yerleri geçirdi ve çok hızlı bir şekilde geldi. Çok memnun kaldım.

D** K**
28.02.2022
çok güzel

tek kelimeyle mükemmel bir ürün boyutu avuç içi kadar her yere taşıması kolay

H** D**
23.02.2022
çok beğendim

stick olduğu için kullanımı çok rahat göz altlarına da rahatça kullanıyorum gramaj olarak az gibi de olsa uzun süre gidiyor

o** **
02.06.2021
memnunum tavsiye ederim

Tüm yüz olarak kullandım gözaltı dahil kovamı biraz katı vazelin gibi o yüzden çok biraz sürünce yeterli oluyo bereketli bir ürüne benziyo uzun süre gider

N** B**
27.05.2021
severek kullanıyorum

Boyutu minik ama işlevi kocaman. Cok memnun kaldım. Göz altı dudak üstü gibi hassas bölgeler icin ideal. Boyutu sayesinde sürekli çantamda her ihtiyaç anımda kullanıyorum.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Avene Spf 50 Stick Zones Sensible Hassas Bölgeler İçin Güneş Koruyucu (S.K.T 09-2026)

636.65TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim