AXE Deodorant YOU 150 Ml

AXE DEO YOU 150ML
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • AXE DEO YOU 150ML

Markası : Axe Ürünlerini Gör

41720

8690637785955

55
116.85 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: AXE DEO YOU

Marka Adı: AXE

Ürün Miktarı: 150 ml

Ürün Özellikleri:

- Terleme, cildi nemlendirme, bedenin sıcak olması ile serinlemesi için işlev gören, vücudun göstermiş olduğu doğal bir reaksiyondur. Vücudumuzun ürettiği ter direkt olarak kokuya sebep olmaz. Yediklerimiz ve koltuk altında nemin çoğalması sonucu ter kokusu oluşur.

- Her zaman güzel ve temiz kokmak herkesin arzusudur. Sabun, antiperspirantlar, su ve deodorantlar temizliğin ve güzel kokmanın en önemli malzemeleridir. Bu malzemeleri düzenli bir şekilde kullanarak gün boyu temiz kokmayı sağlayabiliriz.

- Axe Deo You Dark Temptation 150 ml, erkekler için özel olarak üretilmiş vücut spreyidir.

- Erkeklerin, sporda, alışverişte, iş hayatının telaşlı koşturmacasında ve günlük hayatın hareketliliğinde yanlarından ayıramayacakları ideal bir üründür.

- Ürün, özel ve hoş kokusu ile vücudunuza çekicilik katmaya destek olacaktır.

- Birbirinden farklı kokuları ile geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan Axe serisi ile kadınları etkilemeyi başabilirsiniz.

- Deodorantlar, özellikle yaz aylarında ter ve ağır parfüm kokusundan bunalanlar için pratik bir çözümdür.

- Axe Deo You Deodorant, hem ter kokmanıza engel olurken hem de hafif kokusu ile etrafınızı rahatsız etmeden güzel kokmanızı sağlar.

- Güzel ve temiz kokmak sosyal yaşamın önemli parçalarından biridir. Günlük yaşamda sürekli hareket halinde olduğumuz için deodorant, roll-on veya stickler kurtarıcı olarak imdadımıza yetişir.

- Parfüm veya deodorantı daha çok kadınlar tercih ediyormuş gibi görünsede erkekler de temiz kokmaya son derece özen göstermektedir.

- Axe Deo You Vücut Spreyi ile terlemeyi dengelemeye çalışarak, gün sonuna kadar ter kokusunu kontrol altında tutabilirsiniz.

- Axe, kişisel bakım ürünlerinde her zaman yenilikçi imajıyla öncü olmayı başarmıştır. Tüketiciye, ürün çeşidiyle birlikte farklı zevklere hitap eden özel kokular sunmaktadır.

Kullanım Şekli: Kullanmadan önce çalkalayınız. Duş sonrasında ürünü 15 cm uzaktan kuru ve temiz koltuk altına püskürtünüz.

Kullanım Sıklığı: Günün her saatinde ihtiyaç hissedilen durumlarda kullanılabilir.

Hoş kokusu ile dikkatleri üzerinize çekmenize destek olan Axe Deo You 150 ml'i veya zevkinize uygun herhangi bir Axe deodorant çeşidini, uygun fiyatıyla Turuncu Kasa'dan satın alabilirsiniz.

Yorumlar
b** a**
02.03.2022
beğendim

ağır bir kokusu yok güzel beğendim

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

AXE Deodorant YOU 150 Ml

116.85TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim