Axe Duş Jeli Dark Temptation 250 Ml

Axe Duş Jeli Dark Temptation 250 Ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Axe Duş Jeli Dark Temptation 250 Ml

Markası : Axe Ürünlerini Gör

41721

8690637565618

55
116.85 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Axe Duş Jeli Dark Temptation

Marka Adı: Axe

Ürün Miktarı: 250 ml

Ürün Özellikleri:

- Temizlik, kişisel bakımın olmazsa olmazıdır. Bu nedenle de her gün duş alma ihtiyacı hissederiz. Duş almak ve duş sırasında kullanılan ürünler ise, ciltteki gözeneklerin açılmasına destek olurken, cildin rahat nefes almasını sağlar.

- Günümüzde temizlenmek için sabubun yerini duş jelleri almaya başlamıştır. Günün yorgunluğunu üzerinizden atmanıza destek olan ılık duşun yanında kullanacağınız duş jeli, vücudu temizlenmiş ve tazelenmiş hisstemenin en etkili yoludur.

- Axe Duş Jeli Dark Temptation 250 Ml, erkeklere özel tasarlanmış, temizlik ile birlikte serinlik hissi de sağlamaya destek olan kişisel bakım ürünüdür.

- Ürün, güne zinde başlamanıza destek olarak gün boyunca cildin canlı kalmasına katkı sağlar.

- Axe Duş Jeli, çikolata esanslı bir kokuya sahiptir. Kışkırtıcı çikolata kokusu ile hem sizi hem de etrafınızdakileri etkisi altına alacak bir üründür.

- Günlük duş jelinizi Axe Dark Temptation ile değiştirirerek çikolata kokusunun etkisini gün boyu üzerinizde hissedebilirsiniz.

- Ferahlatıcı kokusu ile güne güzel başlamanıza ve günü güzel bitirmenize destek olan duş jeli, kendinizi iyi hissetmeniz için tasarlanmıştır.

- Cildin doğal yağları koruyucu bariyer görevi üstlenir. Tercih edilen bazı ürünler ise cildi temizlerken koruyucu bariyere zarar vererek ciltte kurumaya sebep olabilmektedir.

- Axe Duş Jeli ise cilt ile uyumluluk gösterip cildin kurumasına sebep olmadan etkili bir temizlik gerçekleştirir.

- Banyo sırasında kullanacağınız duş jelinin cilde bakım yaptığı gibi rahatlatıcı ve ferahlatıcı bir etkiye sahip olması gerekir. Duş jeli, cildin terlemeye ve yağlanmasına karşı savunma hattıdır.

- Temiz ve yenilenmiş hissetmenize destek olan Dark Temptation Duş Jeli, bağlılık yapıcı kokusu ile tarzınızı değiştirecek ideal bir üründür.

- Axe, dünyanın 1 numaralı erkek vücut yıkama markası olmayı başaran bir firmadır.

- Axe kişisel bakım ürünleri ile farklı banyo deneyimleri yaşayabilirsiniz.

- Dermatolojik olarak test edilmiş olan ürün, kolay durulanarak geriye temizlik ve ferahlık hissi bırakır.

Kullanım Şekli: Lifinize bir miktar duş jeli alarak ıslak vücudunuza dairesel hareketlerle uygulayınız. Vücudunuz güzelce köpürdükten sonra bol ise köpükleri arındırınız ve en sevdiğiniz Axe kokusu ile bakımınızı tamamlayın.

Kullanım Sıklığı: Gün içinde ihtiyaç hissedilen durumlarda kullanılabilir. Duş jeli kullanımında miktarın abartılmamasında yarar vardır.

Axe Duş Jeli Dark Temptation 250 Ml'i veya zevkinize uygun markanın diğer ürünlerini uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alabilir, ürünler hakkında bilgi edinebilirsiniz.

 

Yorumlar
A** S**
02.03.2022
memnun

Her zaman eşim kullanıyor gayet memnun

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Axe Duş Jeli Dark Temptation 250 Ml

116.85TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim