Bayanlar İçin Jane Iredale Hediye Seti- Açık Renk Cilt

Bayanlar İçin Jane Iredale Hediye Seti- Açık Renk Cilt
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Bayanlar İçin Jane Iredale Hediye Seti- Açık Renk Cilt

Markası : DİĞER Ürünlerini Gör

HDY3006

5/1
493.22 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

ÜRÜNLERİNİZ ÜCRETSİZ HEDİYE PAKETİ İÇERİSİNDE GÖNDERİLECEKTİR.

Bayanlar İçin Jane Iredale Hediye Seti- Açık Renk Cilt :

Jane Iredale Purepressed Base Spf20 Sıkıştırılmış Mineraller ( Natural ) - Jane Iredale Flocked Sponge -  Jane Iredale Just Kissed Lip Plumper(Tokyo)  - Jane Iredale Mascara Black Onyx(Siyah)- Jane Iredale Liquid Mineral Foundation(Golden Glow) olarak bir paket içinde sizin için hazırlanmış bayanlara özel hediye seti olarak bulunmaktadır.

 

*Jane Iredale Purepressed Base Spf20 Sıkıştırılmış Mineraller ( Natural ):

Açık renk cilde sahip bayanların kullanımı için uygun bir üründür. Cildin leke, pürüz gibi kusurlarını kapatmada yardımcı pudradır. İçerdiği spf 20 derecelik güneş koruması ile bayanların cildini zararlı güneş ışınlarına karşı korumaya da yardımcı olur. Mat yapısı ile cildin yağlı parlamalarını önlemeye de yardımcıdır, ıslak ve kuru olarak kullanılabilir. Cilt makyajının son dokunuşu olan ürün cilde daha güzel ve kadifemsi bir görünüm kazandırmaya yardım eder. Suya dayanıklı özelliktedir. Talk, yağ, boyar maddeler, paraben ve doldurucu maddeler içermez. Mineral içeriklidir, sağlığa zararlı maddeler içermez. Islak ya da kuru olarak kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli : Cilde fondöten üzerine ya da tek olarak kullanabilirsiniz. Cildinizin güzel görünmesini sağladıktan sonra üzerine makyaj yapabilirsiniz. Sünger ve fırça yardımı ile kullanabilirsiniz. Kuru olarak pudra gibi, ıslak olarak da fondöten gibi kullanabailirsiniz.

*Jane Iredale Flocked Sponge :

Özel havlu yapısı sayesinde pudra, toz fondötenleri cildin yüzeyinde eşit bir uygulama sağlamaya yardımcı süngerdir. Dokuması ciltte oluşabilecek parlamaları engellemeye yardım eder ve renk dağılımının düzgün olmasına yardımcı olur, ciltte masaj etkisi yaratarak cildi canlandırmaya ve kullanılan ürünün daha düzgün bir şekilde cilde nüfuz etmesine yardım eder. İçeriğinde zararlı kimyasallar ve lateks bulunmaz. Topaklanma ve dalgalanmaya neden olmaz.

Kullanım Şekli : Pudra ve toz fondötenleri yüze uygulamak için kullanabilirsiniz.

*Jane Iredale Just Kissed Lip Plumper (Tokyo) :

Koyu pembe tonunda rujdur. Nane yağı, zencefil özü, aloe vera, limon ve mandalina yağları içerir. Dudaklara çarpıcı bir renk verirken beslemeye, yumuşaklık vermeye de yardım eder. Pembe tonuna sahip olan ruj ile dudaklarınızın daha etkileyici görünmesini sağlamaya ve makyajınızı tamamlamaya yardımcı olabilirsiniz. İçinde zararlı kimyasallar bulunmaz. Kadınların vazgeçilmezi olan ruj ile onu mutlu edin.

Kullanım Şekli : Temiz ve kuru dudaklarınıza uygulayabilirsiniz. Gün içinde tekrar kullanabilirsiniz.

 

*Jane Iredale Mascara Black Onyx:

Doğal içeriklere sahip, siyah renkli, kalıcı özellikte rimeldir. Kirpiklere siyah, dolgun ve uzun bir görünüm vermeye yardım eder. Aynı zamanda kirpikleri beslemeye de yardım eder. Çarpıcı bakışlar ve uzun görünümlü kirpikler için kullanabileceğiniz makyaj malzemesidir. Kadınların makyaj malzemeleri içinde en çok kullandıkları ürünlerden biri de kirpiklere uygulanan rimellerdir. Kaliteli özelliği ve kirpiklerinize, gözlere zararlı maddeler içermeyen formülü ile bayanların çok seveceği bir üründür. Lens kullananlar için de uygundur.

 

*Jane Iredale Liquid Mineral Foundation (Golden Glow) :

Açık ve hafif kumral renk cilde sahip olan bayanların kullanımı için uygun olan bir fondötendir. Aloe vera içinde minerallerden oluşmaktadır. Cilde eşitlenmiş renk tonu vermeye, nemlendirmeye, gözenekleri kapatmaya ve düzgün bir cilt görünümü sağlamaya yardımcıdır. Hassas ciltlerin kullanıma uygundur, kuru cilde nem sağlamaya da yardım eder. Cildin düzgün görünümünü desteklemek için yardımcıdır. Fondöten fırçası, sünger ya da parmak uçları ile uygulanabilir. İçeriğinde bulunan küçük pütürler minerallerdir ve cilde uygulandığında eriyerek kaybolacaktır. Coenzim Q10, Vitamin C ve K, Lavanta çiçeği suyu içeren lipozomlarla formüle edilmiştir. Cildin yaşlılık belirtilerini de gizlemeye yardım eder.

Jane Iredale ürünleri mineral ve doğal içerikleri ile dünya da da pek çok kadın tarafından çok beğenilerek kullanılmaktadır.

Kullanım Şekli : Cilde fırça, sünger ya da elinizle iyice yedirene kadar masajla uygulayın, daha pürüzsüz bir etki için iki kat kullanabilirsiniz.

 

Bayanların çok hoşuna gidebilecek bu set ile sevdiklerinizi mutlu edebilir, özel günlerde hediye olarak verebilirsiniz.

Bayanlar İçin Jane Iredale Hediye Seti- Açık Renk Cilt, Bu sayfada indirimli fiyata satılan bir üründür.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Bayanlar İçin Jane Iredale Hediye Seti- Açık Renk Cilt

493.22TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim