Be-Ceuticals Ceramides 1%Absolute Repair Serum, 35ml

Ceramides 1%Absolute Repair Serum, 35ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Ceramides 1%Absolute Repair Serum, 35ml

Markası : Be-Ceuticals Ürünlerini Gör

30375

3401340222287

55
240.51 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ceramides 1%Absolute Repair Serum, 35ml

Ceramides 1%Absolute Repair Serum 35ml

Marka Adı: Be-Ceuticals

Ürün Adı: Ceramides 1%Absolute Repair Serum

Ürün Miktarı:  35ml

Ürün Özellikleri: Hassas ciltlerin kullanımına uygun olarak geliştirilmiştir. %1 seramid içeren bir formüle sahiptir. Cildin koruyucu özelliğinin güçlenmesine ve cilt yapısının güçlenmesine yardımcı olur. İçerdiği saf retinol ile cildin yenilenmesine  destek olur. Lazer, peeling gibi uygulamalardan önce cildi hazırlamak için ya da bu uygulamaların ardından toparlanan cilde uygulama yapılabilir.

Sonuç: Ciltte yenilenme ve bakım etkisi sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Temiz cilde günde iki kez masaj yaparak uygulanır. Güneş koruyucudan ve makyaj yapmadan önce uygulanır. Yüz, boyun ve göğüs bölgesinde kullanılabilir. Göz ile temas ettirilmesi önerilmez.

İçerik: C12-15 ALKLY BENZOATE, ISONONYL ISONONANOATE, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, TRIMETHYLOLPRONE TRICAPRYLATE/TRICAPRATE, CAPRYLIC/CAPPRIC TRIGYCERIDE, CERAMIDES 3, RETINOL.

 

Cildimiz bir takım dış faktörlerin etkisiyle de canlılığını, esnekliğini kaybetmeye başlar. Oysa ışıldayan bir cilt hem cilt sağlığı açısından hem de estetik görünüm açısından önemlidir.

Sağlıklı beslenme, zararlı alışkanlıklardan uzak durma, sağlıklı yaşam sürdürmenin cilt üzerindeki etkileri oldukça önemlidir. Sağlıklı yaşam alışkanlıklarının yanı sıra, cilt tipine ve ihtiyacına uygun olarak seçilen cilt bakım ürünlerinin de kullanılması gerekir.

 

Ceramides 1%Absolute Repair Serum, hassas ciltlerin kullanımına uygun olan bir üründür. Cilt yapısını güçlendirmede ve cildin koruyucu özelliklerinin gelişmesinde etkili olmaya çalışır. Cildin yenilenmesine yardımcı olur.

%1 Seramid, %0.1 Saf Retinol içeren bir formüle sahiptir. Lazer, peeling vb. uygulamaların öncesinde hazırlık olarak veya bu uygulamaların ardından, cilt toparlandıktan sonra tamamlayıcı bakım olarak uygulanabilir.

 

Cilt bakımı için, cildin yenilenmesi önemli bir adımdır. Tıpkı kıyafetlerimiz gibi cildimizin de belirli aralıklarla kendisini yenilemesi gerekir. Yenilenen cilt aynı zamanda güçlenmiş ve canlanmış da olur. Elbette ki cilt bakımının en önemli unsurlarından biri de cilt tipine uygun ürünlerin seçilmesidir.

 

Ceramides 1%Absolute Repair Serum 35ml, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.



Yorumlar
A** T**
16.03.2022
harika

Hızlı teslimat için güzel paketleme için teşekkürler

E** **
16.03.2022
Bayıldımm.

Cildim yenilendi resmen. Bayıldımm.

F** D**
16.03.2022
memnun kaldım

çok memnun kaldım

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Be-Ceuticals Ceramides 1%Absolute Repair Serum, 35ml

240.51TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim