Filtreleme kriteri
Kategoriler
Fiyat
Filtrele

Turuncukasa Blog

Ev Dekorasyon Ürünleri

Sunlife Vitamin C 1000 mg

Bebedor

Bebedor markası, Bebek ve anne bakımı için geniş ürün çeşitliliğine sahiptir. Bebeklerin doğdukları andan itibaren kullanabilecekleri biberon, emzik çeşitleri, alıştırma bardakları, farklı özelliklerde diş kaşıyıcılar, beslenme aksesuarları, termometreler, banyo ürünleri, ıslak havlu çeşitleri gibi pek çok ürünün yanı sıra anneler için de göğüs pompası, göğüs pedleri gibi ürünleri bulunmaktadır.

Bebedor Ürünleri

Birlik Dış Ticaret, 1984’de İstanbul’da İtalyan markasının dağıtımcısı olarak sektöre başlamıştır. 1992 yılından itibaren Bebedor ismiyle kendi markasını yaratarak, piyasadaki lider markalar arasında olmayı başarmıştır.

Bebedor biberonlar, emzikler, emzik aksesuarları, bardaklar, bebek bakım ürünleri, dişlikler, çıngıraklar, emzirme ürünleri, aile bakım ürünleri, ıslak mendiller, sıcak su torbaları, temizleme ürünleri, hediye setleri gibi birçok ürün seçeneğine sahiptir.

Bebedor suluklar, kapaklı, pipetli, kulplu olmak üzere farklı biçimlerde tasarlanmıştır. Farklı renkleri ve desenleri bebeklerin ve çocukların ilgisini çeker. Emme döneminden içme dönemine geçişte yardımcı ürünlerdir.

Bebedor ıslak mendil, hassas olan bebek cildini narince temizlemede yardımcıdır. 40lı ve 72li paketleri vardır. Bebeğin ellerini, yüzünü ve bez bölgesini temizlemeye yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Yeni doğan Pamuklu Islak Havlu, pamuk ve saf suyun bileşiminden oluşan ve yeni doğan bebeklerde güvenle kullanılabilecek ıslak havludur.

Bebedor sebze meyve filesi, bebeklerin boğulma riskini önleyerek, rahatça meyve ve sebze yemelerine yardımcı olur. Kavun, çilek, muz, havuç gibi meyve ve sebzeleri kolayca ve tek başlarına yiyebilmeleri için tasarlanmıştır.

Bazı kadınlarda süt fazla gelir ya da bebek az emer bu sebeple göğüste kalan fazla süt kendiliğinden akar. Anne sütü giysilerde leke bırakabilir ve bu lekeler hem anneyi utandırır hem de lekesi çoğu zaman çıkmaz. Bu durumda anneler göğüs pedi kullanabilirler. Bebedor göğüs pedleri Non-Woen ile astarlanmıştır, yumuşak yapısı ile göğüse ve cilde rahatsızlık vermez, giysilerinizden belli olmaz. Ürünün dış yüzeyi sütün dışarı sızmasını önlemeye yardımcıdır. Sütün akmasını önlerken cildin hava almasını da önlemez.

Göğüs pedlerinin içi su geçirmeyen selülozla kaplanmıştır. Hızlı süt akışını bile kolayca emerek içine hapseder.

Bebedor markası, bebeğinizin doğumundan itibaren güvenle kullanabileceğiniz pek çok ürün çeşidine sahiptir. Bebek bakımı ve anne bakımı için pek çok ürün çeşidi bulunmaktadır.

Özellikle Bebedor Tırnak Makası anneler tarafından beğenilerek kullanılmaktadır. Bebeğin küçük tırnaklarını düzgün bir şekilde kesebilmeniz için yuvarlanmış uçla tasarlanmış Bebedor Çıt Çıt Tırnak Makası ile bebeğinizin el ve ayak tırnaklarını kesebilirsiniz.

Bebedor Isıya Dayanıklı Cam Biberonda ısı farklarına kolay uyum sağlayan, çizilmez ve silikon emziğe sahiptir. Biberonun 125 ve 250 ml olarak çeşitleri bulunmaktadır. Buzdolabında saklayabileceğiniz gibi içerisine kaynar su da koyabilirsiniz.

Bebedor Ürünleri ve Fiyatları

Bebeğinizin doğumundan itibaren kullanabileceğiniz biberon çeşitlerinden size uygun olanı tercih ederek kolayca sahip olabilirsiniz.

Bebedor Güvenli Uyku Yastığı, çocuk doktorları ve bebek hemşireleri, bebeklerin yan pozisyonda veya sırt üstünde uyumalarının daha sağlıklı olduğunu açıklamaktadırlar. En güvenlisi ise yan yatış pozisyonudur. Sırt üstü yatan bebek kusarsa boğulma tehlikesi ile karşı karşıya kalabilir. Yüz üstü yatan bebek de nefessiz kalabilir. Güvenli uyku yastığı bebeklerin yan yatmasını sağlar ve dönmelerini engellemeye yardım eder. Üründe kullanılan yastık kılıfı, hava akımı sağlayan, su geçirmez, leke tutmaz, akar içermeyen özelliklere sahip kumaştan üretilmiştir.

Bebedor markasında bebeklerin beslenmesi için tabak, kaşık, çatal gibi aksesuarlar da bulunmaktadır.

Bebeğin doğumundan 6. Ayına kadar kullanabilirsiniz.

Bebedor ürünleri ile ilgili detaylı bilgilere ucuzluk ve kalitenin adresi Turuncu Kasa’dan ulaşabilirsiniz.

Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim