Turuncukasa Blog

Ev Dekorasyon Ürünleri

Sunlife Vitamin C 1000 mg

Bella B

Aradığınızı bulamadık.

Aradığınızı tekrar arayın

Geliştirdiği anne-bebek ürünleri ile geniş bir kullanıcı kitlesine sahip Bella B markası, çoğu ürünündeki doğal içeriklerle dikkat çekmektedir. Büyürken, bebeğin cilt bakımında, saç bakımında ihtiyacı olabilecek çoğu şeyi düşünerek ürünlerini geliştirmiştir. Bella B, sadece bebek bakımında değil, emzirme döneminde, hamilelik öncesinde ve sonrasında annelerin ihtiyacı olabilecek ürünler de geliştirmiştir.

Bella B

Bella B ürünleri Amerika’da geliştirilmekte olup, annenin doğum öncesi-sonrasında ve bebeğin bakımında yardımcıdır. Bella B anne bebek ürünleri, hassas ciltler için geliştirildi. Ayrıca paraben, zararlı kimyasallar, yapay koruyucular, lanolin ve hayvansal içerikler içermeyen bir formüle sahiptir.

Annelerin hamilelik sırasında, öncesinde ve sonrasında yaşayacağı sorunları göz önünde bulundurmuş ve annelerin bakımını düşünerek ürünler geliştirmiştir. Sadece anneleri değil, bebeklerin de bakımını ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmuştur.

Bella B little bee rub, burun tıkanıklığı ve hırıltılı nefes problemleri için geliştirilen rahatlatıcı bir kremdir. Göğüs ve boyun bölgesine sürülür. Okaliptüs Yağı, Çay Ağacı Yağı, Nane Yağı, Squalane ve Evening Primrose Yağı içeren ürün; tıkanıklığı açmaya, üst solunum yolunu rahatlatmaya yardım eder. Bella B little bee rub, bebeğinizin rahatça nefes almasına yardımcıdır.

Bebeklerin en sık yaşadıkları sorunlardan biri de, çoğunlukla bez bölgesinde medya gelen tahrişlerdir. Bella B Honey Bum,bebeğin bez bölgesinde oluşan pişikleri önlemeye yardımcıdır. İçeriğinde Çinko Oksit, Keten Tohumu Yağı, Arnica Montana Çiçeği, Tamanu Fındığı Yağı ve Organik Cranberry Tohumu Yağı bulunan ürün pişiği azaltmaya yardım eder. Pişiğin sebep olduğu tahriş ve kızarıklığı önlemeye yardımcı olur. Honey Bum, Pişik Önleyici ve Giderici Bakım Kremini günde 2 kez bez değişiminde kullanabilirsiniz.

Annelerin hamilelikte, öncesinde veya sonrasında yaşadıkları sorunlardan biri de cilt çatlaklarıdır. Bella B Tummy Honey butter, göğüs ucu hariç göğüs bölgesi, bacaklar, kollar, kalça ve karın başta olmak üzere çatlak oluşan yerlerde kullanılan, çatlakönlemeye yardımcı bakım yağıdır. Su içermeyen yağlı formülü cildi nemlendirmeye yardım eder. İçeriğinde Bal, Shea Yağı, Mango Yağı, Kakao Yağı, Aloe Vera ve Jojoba Yağı bulunan ürün; cilt bariyerlerini beslemeye, güçlendirmeye ve çatlakların oluşmasını engellemeye yardımcıdır. Çatlak sorunuyla mücadele etmeye çalışırken, cildi nemlendirmeye yardımcı olur.

Bella B Ürünleri ve Fiyatları

Annelerin emzirme döneminde karşılaştıkları sorunlardan biri de göğüs ucunda oluşabilecek çatlaklardır. Bella B Nipple Nurture Butter, emzirme döneminde gögüs ucunda meydana gelebilecek, tahrişlere karşı mücadele etmeye çalışır. Sorunlu bölgeyi yumuşatarak, rahatlama sağlayabilir.

Melanin sentezinin artmasıyla, hamilelikte leke görünümü ortaya çıkabilir. Bella B Glowing, hamilelik, yaşlılık ve güneş ışınlarının sebep olduğu lekeleri gidermede yardımcıdır. İçeriğinde Diacetyl Boldine ve Buğday Tohumu Ekstresi bulunan ürün, lekelere yol açan melanin sentezini dengelemeye yardım eder. Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez, tüm yüze leke olan bölgelere yoğunlaşarak uygulayabilirsiniz.

Bebek cildinin neme ihtiyacı vardır. Bebeğin cildinde kullanılan ürünlerin içerikleri oldukça önemlidir. Bella B Silk& Honey Baby, bebeğin hassas cildini nemlendirmeye ve yumuşaklık hissi sağlamaya yardımcıdır. Bebeğin yüz ve vücut bölgesinde nemlenme sağlar ve cildi beslemeye yardımcıdır.

Bebeklerin cildi gibi saçları da çok hassastır ve bebeğin cilt yapısıyla uyumlu ürünlerin kullanılması gerekir.Bella B şampuan, konak önleyici şampuan ve saç-vücut şampuanı olmak üzere çeşitleri vardır. Bee Gone Cradle Cap, konak oluşumunu engellemeye ve kaşıntılı saçı rahatlatmaya yardımcı şampuandır. Cildi yatıştırmaya, yumuşatmaya ve konak oluşumunu önlemeye yardım eder. Squeaky Bee, saç ve vücut temizleme şampuanıdır. Gözleri yakmaz. İçeriğinde vitaminler bulunan şampuan; saçı beslemeye, yumuşatmaya ve saçların uzamasına yardımcı olur.

Bella B ürünleri, geniş bir kullanıcı yelpazesine sahiptir. Güvenle kullanabileceğiniz ürünler hakkında Turuncu Kasa’ dan bilgi edinebilirsiniz.

Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim