Bella B Sunny Bee Spf 40+ Güneş Koruyucu Losyon

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Bella B Ürünlerini Gör

7262

796714224053

55
83.39 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Bella B Sunny Bee Spf 40+ Güneş Koruyucu Losyon 85 gr:

Marka Adı : Bella B

Ürün Adı :Bella B Sunny Bee Spf 40+ Güneş Koruyucu Losyon

Ürün Miktarı : 85 gr.

Ürün Özellikleri :Bebeğinizin nazik cildini güneşin zararlı ışınlarından korumaya yardımcı losyon doğal koruyucu filtreler olan çinko oksit ve titanyum dioksit içerir. Bebek ve çocukların cildinde nem sağlamaya ve yumuşaklık vermeye yardımcı olur. Zararlı kimyasal filtreler, paba, benzofenon, lanolin, paraben, parfüm, yapay koruyucular ve mineral yağ içermez. Losyon formu cilt tarafından kolay emilir ve cilde rahatlama sağlar.

Sonuç : Bebek ve çocuk cildinde güneşe karşı koruyuculuk sağlamaya yardımcı olur.

Kullanım Şekli : Güneşe çıkmadan 20-25 dakika kadar önce tüm vücuda sürülür ve uygulamanın her iki saatte bir yenilenmesi gerekir.

İçerik :Shea butter,çinko oksit, titanyum dioksit,Propenadiol maddesi,Aloe vera

Bebeğiniz ve çocuklarınız her şeyden daha değerli bunun farkında olan Bella B markası en özel ve zengin içeriği ile çocukları güneşin zararlı ışınlarından korumaya yardımcı bir ürün geliştirdi.

Organik bitkisel ve doğal içeriğe sahip olan losyon korumaya ve cildi nemlendirmeye yardım eder.

Güneşin zararlı UVA ve UVB ışınlarından yaz ve kış korunmak gerektiğini uzmanlar sürekli açıklamaktadırlar. Hassas bir cilde sahip olan bebek ve küçük çocuklarınız mutlaka güneşten korunmalıdırlar; ağrılı yanıklar,lekelenmeler, erken oluşan kırışıklıklar, Spf 40+ Güneş Koruyucu Losyon, bebek ve küçük çocuklarınızı korumaya, ciltlerini nemlendirmeye, güçlendirmeye ve yumuşatmaya yardım eder.

Güneş ışınlarının faydaları da tabii ki vardır ancak zararları oldukça kalıcı ve acılı, ağrılı bir şekilde olduğu için etkili bir korunma çok önemlidir.

Bella B Sunny Bee Spf 40+ Güneş Koruyucu Losyon’un doğal biriçeriğe sahip olması ile hamile ve emziren anneler de ürünü rahatlıkla kullanabilirler.

Kullanım Şekli:

Güneşe çıkmadan yaklaşık 20 dakika kadar önce tüm cilde uygulanmalı ve her 2 saatte bir yenilenmelidir. Bebekleri ve çok küçük çocukları öğlen saatlerinde güneşe çıkartmamaya özen gösteriniz.

Bella B Sunny Bee Spf 40+ Güneş Koruyucu Losyon, sitemizde uygun fiyata satılmaktadır, diğer ürün ve indirimlerimizi de inceleyiniz.Turuncu Kasa farkını yakalayın.

Yorumlar
E** y**
28.03.2022
Memnun kaldım.

Koruyuculuğu yüksek güzel bir ürün.

S** U**
28.03.2022
çok beğendim

nemlendirici olarak da kullanıyorum yağsız hafif bi yapısı var

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Bella B Sunny Bee Spf 40+ Güneş Koruyucu Losyon

83.39TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim