Bella B Tummy To Toes Yorgun Ayak ve Bacaklar İçin Rahatlatıcı Bakım Kremi

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Bella B Ürünlerini Gör

16343

852281000541

55
101.59 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Bella B Tummy To Toes Yorgun Ayak ve Bacaklar İçin Rahatlatıcı Bakım Kremi

 

16343

 

Marka Adı : Bella B

Ürün Adı : Bella B Tummy To Toes Yorgun Ayak ve Bacaklar İçin Rahatlatıcı Bakım Kremi

Ürün Miktarı : 170 gr.

Ürün Özellikleri : Hamilelik döneminde sık sık görülen ayak ve bacaklardaki yorgunluk belirtilerine karşı tasarlanmış olan kremdir. Bacaklardaki yorgunluk belirtilerini gidermeye, ferahlık ve rahatlama hissi sağlamaya yardım eder. Hamilelik döneminde her ürün kullanılamaz, bazı ürünler anne ve bebek için sakıncalı olabilir. Bella B serisindeki ürünler doğal, organik içeriklerle hazırlanmışlardır ve anne ve bebek için zararlı maddeler içermezler.

Bella B Tummy To Toes Yorgun Ayak ve Bacaklar İçin Rahatlatıcı Bakım Kremi, paraben, parfüm, mineral yağlar, yapay koruyucular içermez.  Anne adaylarının bacaklarında, taban ve ayaklarında rahatlama sağlamaya yardımcıdır.

Sonuç : Hamilelik döneminde bacak ve ayaklarda rahatlama sağlamaya yardım.

Kullanım Şekli : Ayak parmaklarından başlayarak bacaklara doğru masaj yaparak uygulanır. Gün içerisinde istenilen sıklıkta kullanılabilir.

İçerik : Organik Bal, Su, Caprylic/CapricTrigliserid(Bitkisel), C12-15 AlkylBenzoate, Organik Pirinç Şurubu, Dimethylpolysiloxane, Stearik Asit (Bitkisel), Polysorbate-60 (Bitkisel), CetearylAlcohol (Bitkisel), SodiumHydroxymethylglycinate (Doğal Koruyucu), MenthoneGlycerinAcetal, Organik Shea Yağı, GlycerylStearate (Bitkisel), Organik Beeswax, Karbomer, Tocopherol(Antioksidan), Çözülebilir Kollajen, Panthenol(Pro-Vitamin B5), Organik Jojoba Tohumu Yağı, Organik Avokado Yağı, Organik Zeytinyağı, Hidrolize , Organik Aspir, Ascorbic Asit (Vitamin C), Organik AloeVera Yaprağı Yağı

İçeriğinde bulunan etken maddeler ile özellikle hamilelik dönemindeki anne adaylarının fazla ayakta kalmak veya fazla hareketsiz kalmak gibi sebeplerle ayak ve bacaklarında meydana gelen rahatsızlıklar, gerginliklerde etkili olan bir bakım kremidir.

Ürün dermatologlar tarafından özenle hazırlanmıştır. İçeriğinde Menthone Gliseril Asetal, Bal, Avokado Yağı ve Shea Yağı bulunur.

 

En rahat ve huzurlu geçirilmesi gereken hamilelik döneminde bu sorununuz için, Bella B Tummy To Toes Yorgun Ayak ve Bacaklar İçin Rahatlatıcı Bakım Kremi yardımcınız olur.

İhtiyaç duyduğunuz her an kullanabileceğiniz ürün, bitkisel yağlar ve aloe veranın gücüyle cildi etkili bir şekilde nemlendirerek cilt dokusunda da rahatlama sağlamaya ve nemlendirmeye yardımcı olur.

Bella B Tummy To Toes Yorgun ayak ve Bacaklar İçin Rahatlatıcı Bakım Kremi, paraben, lanolin, yapay koruyucular ve zararlı kimyasallar içermeyen bir formülasyona sahiptir.

Ayak tabanlarında baskıdan dolayı oluşan yanma ve rahatsızlık etkisini geçirmeye yardım eder.

Bella B serisi anne ve bebek bakımı ile ilgili geliştirdiği ürünlerle annelerin ve anne adaylarının en büyük yardımcısı olacaktır.

 

Kullanım Şekli:

Her ihtiyaç duyduğunuzda kullanabileceğiniz ürünü ayak tabanlarından bacaklara doğru masaj yaparak uygulayabilirsiniz.

 

Bella B Tummy To Toes Yorgun Ayak ve Bacaklar İçin Rahatlatıcı Bakım Kremi, sitemizde uygun fiyat ve üstün kalite farkıyla satılmaktadır. Ucuz fiyat farkını Turuncu Kasa’da yaşayın.

 

Yorumlar
a** **
23.09.2022
ayşegül

urun cok guzel cok begedım

S** k**
28.03.2022
Memnun kaldık.

Rahatlatıcı bir krem anneme almıştım memnun kalmış.

S** U**
28.03.2022
çok güzel

Bu ürünü sadece birkaç gündür aldım, ama gerçekten kullanmaktan keyif alıyorum.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Bella B Tummy To Toes Yorgun Ayak ve Bacaklar İçin Rahatlatıcı Bakım Kremi

Bu kategorinin en çok bakılanları

101.59TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim