Filtreleme kriteri
Kategoriler
Fiyat
Filtrele

Turuncukasa Blog

Ev Dekorasyon Ürünleri

Sunlife Vitamin C 1000 mg

Bioder

Bioder ürünleri istenmeyen tüylerle savaşmanıza yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Hem bakım hem de daha uzun süre pürüzsüz etki yakalayabilmek için Bioder ürünlerini kullanabilirsiniz. Yüz ve vücut için ayrı özelliklerde tasarlanmış pek çok ürün çeşidi hem cilt bakımınızı sağlamaya, hem de tüylerin azalmasına, zayıflamasına ve daha geç sürede çıkmasına yardımcı olur.

Bioder Ürünleri

Bioder laboratuvarları size tüylerinizden kurtulmaya yardım edecek. Yüz ve vücut bölgesindeki tüyleri almaya, zayıflatmaya ve azalmasını sağlamaya yardımcı pek çok ürün çeşidine sahip olan marka, cilt bakımı ve tüylerden kurtulma etkisini bir arada sunmaya yardım edebilir.

Hem kadınların hem de erkeklerin rahatsızlık duyduğu ve şikayet ettiği tüy problemi değişik yöntemlerle çözülmeye çalışılmaktadır. Bioder Laboratuvarları bu sorunu çözmek için önemli bir yeniliği insanlığın hizmetine sunmuştur. Bioder, tüy sorunu yüzünden insanların hem fiziksel yönden hem de psikolojik yönden zarara uğramaması ve pürüzsüz bir cilt sunmak için

Bioder, cildin yapısını ve kılın anatomisini en ince detaylarına kadar araştırmış ve ürünlerini bu araştırmalara dayanarak üretmiştir. Formülündeki turunç ve bitki özleri ile tüy azaltma konusunda başarıyı yakalayan Bioder ürünleri Alman dermatologları tarafından onaylanmıştır.

Ağda, ip, cımbız gibi tüyleri kökünden alan epilasyon işlemlerinden sonra kullanılması ürünlerin etkinliğini arttırmaya yardım eder. Ürünler doğru ve düzenli kullanıldığı takdirde başarıya ulaşılır. Bioder sayesinde tüy kökleri beslenmez; azalır, incelir ve daha geç çıkmaya başlar.

Kıl veya ten rengi farkı gözetmeden kullanabileceğiniz Bioder ürünleri cilde uyumlu ve yan etki riski yaratmadan etki eder.

İstenmeyen tüyler her zaman rahatsızlık verici olsa da özellikle yaz aylarının gelmesi ile daha fazla ortaya çıkmaya ve kişiyi rahatsız etmeye başlar. Özellikle bayanların korkulu rüyası olan tüylerden kurtulmak önemlidir. Bioder, sadece tüylerden kurtulmanıza yardım etmekle kalmayacak aynı zamanda yeni çıkacak tüylerin zayıflayarak seyrekleşmesine de yardım edecektir.

Bioder Bio Epilation Vücut Serumu Forte 30 ml ve Krem 2'li Setvücudun, yüz hariç her bölgesinde kullanabileceğiniz serumdur. Kılların kalınlık ya da rengini ayırt etmeden zayıflamasına ve seyrekleşmesine yardımcı olur. Ürnle birlikte satılan krem de cildi yatıştırarak rahatlatmaya, nemlendirmeye, yumuşaklık vermeye yardım eder. Aynı zamanda kremin de tüy köklerini zayıflatmaya yardımcı etkisi bulunmaktadır.

Bioder serum ürünleri tüy problemlerinize pratik çözümler sunar. Bioder yüz serumuile yüzünüzü istenmeyen tüylerinizden etkili bir şekilde kurtarmaya yardım eder. Bioder vücut serumu ile de vücudunuzun tüm bölgelerindeki tüy oluşumlarını azaltır ve kılların zayıflamasını sağlayabilirsiniz.

Bioder Ürünleri ve Fiyatları

Tüy azaltıcı ürünlerin hızla çoğaldığı günümüzde Bioder tüy azaltıcı ürünler en etkili olanıdır. Bioder tüy azaltıcı krem ve Bioder tüy azaltıcı serum ile epilasyon işleminden sonra uzun süre pürüzsüzlük ve yumuşaklık sizinle birlikte olur.

Bioder Epiten ürünleri ile çok sağlıklı ve kolay bir epilasyon uygular, cildinizin nemli ve yumuşak kalmasına da yardımcı olursunuz.

Bioder ile tüylerinizi azaltıp, güçsüzleştirin. Pürüzsüzlük, yumuşaklık ve uzun süreli pürüzsüz etki hep sizinle olsun. Bioder kullananalar etkilerinden memnun kalarak tavsiye etmektedirler.

Bioder markasında, tüylerinizden kökten kurtulmaya yardımcı ağda çeşitleri, tüyleri azaltmaya ve zayıflatmaya yardımcı serum ve kremlerin yanı sıra vücut jelleri, selülit sorunuyla savaşmaya yardımcı ürünleri bulunmaktadır.

İstenmeyen tüylerinizle savaşta Bioder markası hep yanınızda olacak ve size daha pürüzsüz bir cilt sunmaya yardım edecek.

Tüylerinizden kurtulurken cildinize bakım yapmaya da yardım edebilecek krem ve jel ürünler ile cildinizde konforu yaşayabilirsiniz.

Bioderma Bio-Clean Nemlendirici Temizleme Sütü, cildin nem dengesini bozmadan temizlemeye yardımcı olur. Cildi serbest radikallere karşı korumayı amaçlar. Hassas ciltler ile uyumlu bir yapıya sahiptir.

Bioder Çok Kuru Ve Atopik Ciltler İçin Yoğun Nemlendirici Yüz Kremi 50 ml, cilid nemlendirmeye, kızarıklığı ve tahrişi hafifletmeye yardımcı olur. Cilde yatışma sağlamayaı amaçlar. Cilt yapısını güçlendirmeye ve pürüzsüzleştirmeye çalışır.

Bioder Bio-Clean 2'si Bir Arada Temizleyici Peeling Jel, ciltte derinlemesine bir temizlik sağlamaya yardım eder. İçerdiği anti aging ekstresi ile cildi serbest radikallere kaşı korumaya çalışır.

Turuncu Kasa’dan ulaşabileceğiniz pek çok Bioder ürün çeşidini kolayca sipariş ederek satın alabilirsiniz.

Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim