Biopelle DNA Cream No Sugar 50 ml

Biopelle DNA Cream - No Sugar 50ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Biopelle DNA Cream - No Sugar 50ml

Markası : Biopelle Ürünlerini Gör

40270

851263001316

55
385.42 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Biopelle DNA Cream - No Sugar

Marka Adı: Biopelle

Ürün Miktarı: 50 ml

Ürün Özellikleri:

- Cildimiz geceleri daha hızlı bir şekilde kendini tazeler. Cildin yenilendiği gece uykusu sırasında cilde destek verici ürünler kullanmak sağlıklı cilde kavuşmanızda işinizi, kolaylaştıracaktır.

- Gündüz kullanılan kremler güneşin etkilerinden cildin korunmasına destek olurken, gece kremleri ise cildin kendini yenilemesine katkı sağlar. Bu nedenle özel içeriklerle hazırlanır ve güneş etkisine karşı filtreleme yoktur.

- Biopelle DNA Cream - No Sugar 50ml, gece bakımınızı sağlamanız için formüle edilmiş 3 etkili Anti-Glikasyon gece kremidir.

- Bütün bir gece boyunca cildin ihtiyacı olan bakımı gerçekleştiren krem, cildi nemlendirir ve aynı zamanda glikasyon hasarına karşı koruma sağlar.

- Glikasyon zararı, diyetinizde bulunan sağlıklı cilt yapı taşlarına saldırarak cildin solgunlaşmasına ve sararmasına sebep olabilen şekerlerdir.

- Kan şekerinin sık sık oynaması glikasyona ve cildin daha çabuk yaşlanmasına neden olur. Glikasyon oluşumun önüne geçmenin en etkili yolu ise, meyve suyu, tatlılar, şekerli yiyecek ve içeceklerden uzak durmaktır.

- Beslenme şeklinize dikkat etmenin yanında akşamları cildinize uygulayacağınız Anti-Glikasyon içerikli bakım kremi, şeker tüketiminin oluşturduğu cilt hasarının azaltılmasında ve ciltte yeniden yapılanma sürecinin başlamasında etkilidir.

- Biopelle DNA Cream, genç bir görünüm için cildin yenilenmesine destek olur. Yenilenen cilt ise daha canlı ve sağlıklı görünür.

- Günlük cilt bakım ürünlerinizin arasına bu gece kremini ekleyerek sağlıklı bir cilde kavuşmayı destekleyebilirsiniz.

- Ürün çevresel kirliliklerin etkilerine karşı antioksidan etkili koruma sağlar.

- Gece kremlerinin asıl amacı cildin ihtiyacı olan nemi karşılamak, kırışıklık görünümünün azaltılmasını desteklemek ve cildin beslenerek yeni bir gün hazırlanmasını sağlamaktır.

- Markanın 3 etkili kremi cildinizi beslenmesini sağlayarak yeni bir sabaha daha parlak bir cilt ile uyanmanıza destek olur. 

- Gece uygulayacağınız bakım cilt için son derece önemlidir. Cilt tipinize uygun bakım kremleri ile daha genç bir cilt görünüme sahip olabilirsiniz. 

- Kullanımı oldukça kolay olan bakım kremi, ciltte beyaz kalıntı bırakmaz. Cilt tarafından hızlı bir şekilde emilir.

Kullanım Şekli: Temizlemiş olduğunuz yüz, boyun ve dekolte bölgesine nazikçe masaj yaparak uygulayınız.

Kullanım Sıklığı: Akşamları olmak üzere günde 1 defa kullanıma uygundur.

Biopelle DNA Cream - No Sugar 50ml'i Turuncu Kasa'dan satın alabilirsiniz. Ürünü almak için sitemizi tercih ederek hem krem hakkında bilgi edinebilir hem de kampanyalı ürünlerden yararlanabilirsiniz.

Yorumlar
H** E**
04.04.2022
iyi hissediriyor

Bunu iki yıldır kullanıyorum ve hoşuma gidiyor. Tam olarak ne yaptığından emin değilim, ama onu kullanırken daha iyi hissediyorum. Ürünü bana dermatoloğum önerdi.

C** y**
30.03.2022
İyi nemlendiriyor.

Gerçekten işe yarıyor! Cilt hiç bu kadar nemli hissetmemişti.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Biopelle DNA Cream No Sugar 50 ml

385.42TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim