Bliss Firm Baby Firm Toparlayıcı ve Sıkılaştırıcı Serumu 30ml

Bliss Firm Baby Firm Toparlayıcı ve Sıkılaştırıcı Serumu 30ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Bliss Firm Baby Firm Toparlayıcı ve Sıkılaştırıcı Serumu 30ml

Markası : Bliss Ürünlerini Gör

30033

651043023268

55
294.92 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Bliss Firm Baby Firm Toparlayıcı ve Sıkılaştırıcı Serumu 30ml

Bliss Firm Baby Firm Toparlayıcı ve Sıkılaştırıcı Serumu 30ml

Marka Adı: Bliss

Ürün Adı: Bliss Firm Baby Firm Toparlayıcı ve Sıkılaştırıcı Serumu

Ürün Miktarı: 30ml

Ürün Özellikleri: Cildin esnekliğini artırmaya ve cilt görünümünde sıkılaşma, toparlanma sağlamaya yardımcı olur. Serum formundaki ürün, cildin daha genç görünmesini sağlamaya çalışır. Özel formülü ile ciltte rahatlama ve yatışma sağlamaya yardım eder. Cilde kolayca nüfuz ederek, kırışıklıkların görünümünde düzelme sağlamayı amaçlar.

Sonuç: Cilt görünümünde toparlanma ve sıkılaşma sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Sabah ve akşam temiz cilde yüz ve boyun bölgesine birkaç damla ürün uygulanır ve nemlendirici ile bakım tamamlanır. Uygulama sırasında göz ile temasından kaçınılması gerekir.

İçerik:  Aloe Vera Leaf Juice, Caprylic/Capric Triglyceride, Butylene Glycol, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Sodium Polyphosphate, Dimethicone, Cetyl Alcohol, Triethanolamine, Glycerin, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, PEG-12 Glyceryl Dimyristate, PEG-23 Glyceryl Distearate, Phenoxyethanol, Sodium Potassium Aluminum Silicate, Glycolic Acid, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Elaeis Guineenis (Palm) Oil, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Caprylyl Glycol, Bidens Pilosa Extract, Gardenia Jasminoides Meristem Cell Culture, Linum Usitatissimum (Linseed) Oil, Silica, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Sodium Pca, Urea, Trehalose, Polyquaternium-51, Abies Sibirica (Siberian Fir) Needle Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender Bulgarian) Oil, Salvia Sclarea (Clary Sage) Oil, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Hyaluronic Acid, Xanthan Gum, Tocopherol, Lactic Acid/Glycolic Acid Copolymer, Polyvinyl Alcohol, Dextran, Palmitoyl-Heptapeptide, Pantothenic Acid-Hexapeptide-Cu, Water, Limonene, Linalool, Citral, Titanium Dioxide.

 

Cildimiz de yaşamda varlığını devam ettiren her şey gibi zamana karşı koyamaz ve dış faktörlerin de etkisiyle esnekliğini kaybetmeye ve sarkmaya başlar. Bu görüntü kişinin psikolojisini olumsuz yönde etkileyebilir.

Cildin bakımlı ve genç görünümünü koruması için cilt bakımlarının düzenli olarak yerine getirilmesi gerekir.

 

Bliss Firm Baby Firm Toparlayıcı ve Sıkılaştırıcı Serumu 30ml, cilde gençlikle ışıldayan ve sıkılaşmış bir görünüm sunmaya yardımcı olur. İnce çizgi ve kırışıklıkların görünümünde düzelme sağlamaya çalışır.

Lavanta ve aloe bazlı formülü ile ciltte yatışma ve rahatlama sağlamaya yardım eder. Serum formundaki ürün, ciltte toparlanma ve sıkılaşma sağlamayı amaçlar.

 

Bliss Firm Baby Firm Toparlayıcı ve Sıkılaştırıcı Serumu 30ml, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.

 

Yorumlar
D** K**
04.04.2022
tavsiye ederim

tavsiye ederim gozenekler duzenli kullanimdaa gidiyor.

S** k**
04.04.2022
Memnun kaldım.

Cilde çok iyi gelen bir serum.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Bliss Firm Baby Firm Toparlayıcı ve Sıkılaştırıcı Serumu 30ml

294.92TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim