Breathe Right Extra Burun Bandı 10 Adet

Breathe Right Extra Burun Bandı 10 Adet
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Breathe Right Extra Burun Bandı 10 Adet

Markası : Breath Right Ürünlerini Gör

30586

810071800382

55
105 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Breathe Right Extra Burun Bandı 10 Adet

Marka Adı: Breathe Right

Ürün Adı: Breathe Right Extra Burun Bandı Standart Boy 10 Adet

Ürün Miktarı: 1 Paket içerisinde 10 tane bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri: Alerji ya da burun tıkanmalarında rahatlatıcı özelliğe sahip bu bantlar iyi bir nefes alıp verebilmek için kullanabileceğiniz bir üründür.

Sonuç: Uyku esnasında, günlük yaşantınızda burnun solunum ile ilgili görevini yerine getirmeye yardımcı küçük ama mucizevi bantlar ile nefes aldığınızı hissetmenize neden olacaktır.

Günlük yaşamımızda ya da uyurken nefes alamamak rahatsız edici bir durumdur. Nefes yaşamımızı sürdürebilmemiz için gerekli bir görevdir. Nefes alamamak uyku bozukluklarına, yorgunluklarına neden olduğu gibi kanınıza az oksijen gitmesine sebep olur.

Öncelikle horlama yaşamanızın temel nedenini öğrenmelisiniz. Her gün burun tıkanıklığı yaşıyorsanız ve bu size sıkıntı yaratıyor ise çözüm için bir doktora görünmenizi tavsiye ederiz. Alerjik nedenlerden sinüzit ya da burun kemiğinin eğri olmasından kaynaklanan sorunlardan dolayı tıkalı burun için basit yollarla açılması için gereksinim duyar. 

Breathe Right Burun bandı solunum ile yaşadığınız bu sıkıntılara yardımcı bir üründür. Gece rahat uyumanızı, gündüzleri ise daha enerjik olmanızı sağlar.

Burun tıkalı olduğu zamanlarda ağız yolu ile nefes alınmaya çalışılır. Ağızdan alınan nefes, boğaz enfeksiyonlarına neden olduğu için burun vücudumuzun alacağı oksijen için görevi büyük bir organ olmaktadır. Burun tıkanıklığı baş ağrısına, horlamaya ve yorgunluğa sebep olur.

Geceleri burun tıkanıklığına bağlı yaşanılan horlamalar eşinize ya da yakınız da bulunan kişilere gürültü yarattığı için başka kişilerin de uyku sorunu yaşamasına neden olursunuz. Yaşanılan bu durum sizi mutsuz eder. Öncelikle rahat nefes alabilmek için uyuduğunuz ortam, yatak, yastık konforlu olabilmeli. Daha sonra  nefes almanızı kolaylaştıracak burun bantlarını denemelisiniz.

Kullanım Şekli: Paketin içerisinden 10 adet burun bandı bulunmaktadır. Her birinin kullanım süresi 12 saati geçmemelidir ve tek kullanımlıktır. İhtiyaç duyduğunuz anda burnunuzun üst kısmına yapıştırınız.

 

Breathe Right Burun Bandı Turuncu Kasa’da indirimli fiyata satılmaktadır. Siz de sitemizdeki indirim kampanyalarını takip edebilirsiniz.

 

 

Yorumlar
M** Y**
11.12.2023
Tavsiye ederim.

Ürün orjinal ve geniş olanından.her gün kullandığım halde ciltte alerji ve kızarıklık yapmıyor.normalinden ise bu daha geniş olduğu için daha rahat nefes almamı sağladı.

M** K**
11.12.2023
alın aldırın hayat kurtarıcak bi ürün

Çok efsane bi ürün benim burnumda kemik var ve gece uyurken aşırı derecede horlamam vardı annem burun bandını takıp yattıgımda sanki ilk defa nefes alıyor gibi hissetim kendimi ve annemde asla hiçbir sesini duymadım diye söyledi

S** A**
11.12.2023
Breathe right gerçekten nefes almamda büyük rahatlık sağladı. Ta

kanser hastasıyım aldığım kemoterapiler burnumda kuruma ve tıkanıklık yapıyor gece uyumakta zorlanıyordum.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Breathe Right Extra Burun Bandı 10 Adet

105TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim