Bübchen Baby Sabun 125 gr

Bübchen Baby Sabun 125 gr
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Bübchen Baby Sabun 125 gr

Markası : Bübchen Ürünlerini Gör

30002

4053800086978

5/1
32.63 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Bübchen Baby Sabun 125 gr :

Bübchen Baby Sabun 125 gr

Marka Adı : Bübchen

Ürün Adı : Bübchen Baby Sabun

Ürün Miktarı : 125 gr.

Ürün Özellikleri : Bitkisel yağlar içeren, bebek cildi ile uyumlu, koruyucu maddeler içermeyen bebek sabunudur. Bebeğin hassas cildine uygun hassas bir temizleme sağlamaya yardım eder.

Kendine özgü hoş kokusu ile bebeğiniz için de kendiniz için de kullanabilirsiniz. Almanya’da üretilen sabun dermatolojik testlerden geçirilmiştir.

Sonuç : Bebek cildine özel bebek sabunudur.

Kullanım Şekli : Bir lif yardımı ile ya da elinizle köpürttükten sonra bebeğin ıslak cildine uygulayın ve suyla durulayarak temizleyin.

İçerik : Doğal bitkisel yağlar içerir.

Hep en iyisi çocuklarımızın olsun, onları hep koruyalım isteriz. Bebek ve küçük çocukların ciltlerini koruyabilmek de son derece önemlidir. Özellikle bebeklerin cildi kolayca tahriş olabilir ki özellikle de musluk suyundaki kimyasallar bile cilt için kurutucu etki gösterebilir.

Bübchen Baby Sabun 125 gr :

Bebek teni ince ve yetişkinlere oranla çok daha az yağlı yapısı ile yanlış ürünlerle temas sonucu kolayca yıpranabilir. Bu nedenle bebek teninde kullanılacak her ürün özenle tercih edilmelidir. Temizleme ürünleri de bebeğin cildi ile uyumlu ve kurutmayan, zararlı kimyasallar içermeyen yapıya sahip olması tercih edilmelidir.

Bubchen Baby Sabun 125 gr, bebeğin doğumundan itibaren kullanabileceğiniz bir üründür. Bebeğin banyosunu yaptırırken kullanabilirsiniz. Bebeğin cildini korumaya ve güçlendirmeye destek olur. Dermatolojik testlerden geçirilerek hazırlanmış olan ürün zararlı koruyucu maddeler, alkol, hayvansal maddeler içermemektedir.

Bitkisel yağlar ve papatya özleri içeren sabun bebeğin cildinde hoş bir koku bırakır.

Bebeğin banyosu önemlidir, çünkü temizleyici ürün bebeğin cildiyle temas edecektir, bu nedenle kullanacağınız her banyo ürünü bebekler için geliştirilmiş olmalıdır.

Bubchen Baby Sabun 125 gr, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Bübchen Baby Sabun 125 gr

32.63TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim