Filtreleme kriteri
Kategoriler
Fiyat
Filtrele

Turuncukasa Blog

Ev Dekorasyon Ürünleri

Sunlife Vitamin C 1000 mg

Caldion

1996 yılında kullanıcısıyla buluşan Caldion, günümüzde geniş bir ürün yelpazesine sahip olarak hem erkek hem de kadınlara özel koku çeşitlerine sahiptir. Caldion markası altında farklı serileri bulunmaktadır.

Caldion Ürünleri

Caldion ürünleri, pek çok önemli markayı bünyesinde barındıran Hunca Kozmetik tarafından üretilmiştir.

1996 yılından beri, çıktığı günden bu yana çizgisini bozmadan farklı ürünler geliştirmektedir.

Caldion markası, Fransız menşeilidir ancak üretim ve dolum tesisleri ülkemizde olduğundan

Kalitesiyle öncü ve fiyatıyla da uygun bir markadır.

Kadın ve erkeklerin kullanımı için tasarlamış olduğu deodorant ve parfüm çeşitleri çok beğenilince ardından deo stick ve roll on ürünlerini piyasaya sunmuştur.

Klasik Caldion kokuları çok beğenildiğinden 2010 yılında ise Ürünlerine Caldion markası altında, Caldion Zen, Caldion Jeans , Caldion Ciyt çeşitlerini de etkilemiştir. Deodorant, roll-on ve parfüm çeşitleri olan marka kalıcı ve güzel kokuları ile çok beğenilerek kullanılmaktadır.

Caldion Night deodorant ve daha kalıcı bir etki için Caldion Night parfüm, seriye sonradan eklenen ürünlerdir ve kalıcı kokularıyla beğenilmektedir, kadın ve erkek için farklı seçenekleri bulunmaktadır.

Caldion Ürünleri ve Fiyatları

2006 Yılında Caldion Night markası adı altında erkek ve kadınlara özel koku çeşitleri tasarlamaya başlamıştır. Caldion Night EDT For Men 100ml - Erkek Parfümü, üst notalarında frezya, orta notalarında lavanta ve menekşe kokusuyla alt notalarında ise kehribar, sandal ağacı ve vetiver ile çarpıcı bir kokudur.

Caldion EDT For Men 100ml City, üst notalarında frenk üzümü ve turunçgil kokuları orta notalarda odunsu kokularla birleşerek en alt notalarında ise sıcak vanilya kokularını hissettirir.

Caldion Jeans, yeşil elmanın kırmızı meyvelerle birleşerek oluşturduğu kokulara eşlik eden sandal ağacı büyüsüyle kadın ve farklı tarzıyla erkekler için deodorant, parfüm, roll on seçenekleri bulunmaktadır.

Caldion City Men,Üst notalarında turunçgillerin sıcaklığı ve frenk üzümünün sıcaklığı, meşe yosunu ve misk notalarıyla birleşen odunsu kokulara alt notalarda sıcak vanilya ve lavanta ile birleşen patculi ile erkek teninde ılık bir dokunuş hissettiriyor.

Caldion City For Women, kırmızı meyvelerin sedir ağacı özleri ile birleşiminden ortaya çıkan kokusuna alt notalarda eşlik eden vanilya kokusu ile son derece kalıcı ve etkileyicidir.

Caldion serisinin bir üyesi olan Caldion City, deodorant, parfüm ve roll onlara sahiptir, erkekler ve kadınlar için ayrı ürünleri bulunmaktadır.

Caldion Bayan serisi ve Caldion Erkek serisi çok satılan ve memnun kalınan ürünlerden oluşmaktadır.

Caldion kullananlar çevrelerine de ürünü tavsiye etmektedirler.

Caldion Zen EDT For Woman 100ml, üst notalarda yer alan lilyum ve güllerin kokusunu orta notalarda sarı meyveler ve en alt notalarda ise sedir ağacı, meşe yosunu, beyaz misk ile size son derece heyecanlı bir koku sunmayı vaat ediyor.

Caldion markasına ait ürün çeşitlerine Turuncu Kasa’dan ulaşarak uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim