Caudalie The Des Vignes Beyaz Misk ve Zencefil Aromalı Parfüm 100 ml

Caudalie The Des Vignes Beyaz Misk ve Zencefil Aromalı Parfüm 100 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Caudalie The Des Vignes Beyaz Misk ve Zencefil Aromalı Parfüm 100 ml

Markası : Caudalie Ürünlerini Gör

41008

3522930001737

5/1
925 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Caudalie The Des Vignes Beyaz Misk ve Zencefil Aromalı Parfüm

Marka Adı: Caudalie

Ürün Miktarı: 100 ml

Ürün Özellikleri:

 - Girdiğiniz bir ortamda temiz ve hoş kokmak herkesin dikkat etmesi gereken konulardan biridir. Güzel kokmak ve farkedilmek için parfüm kullanırız, ancak seçeceğimiz parfümün kalıcı ve etkili olması önemli detaylardan biridir.

- Vücudunuzun güzel kokmasına katkı sağlayan ve bir çok aromayı içeriğinde barındıran ferahlatıcı zencefil ve beyaz misk aromalı bu parfümün kokusu gün boyu üzerinizde kalacaktır.

- Parfüm seçmek kişisel bir deneyimdir. İnsanın vücuduna yakışan kokuyu bilmesi gerekir. Aksi taktirde teninize yakışacağını düşünerek aldığınız parfüm rahatsız edici sonuçlara sebep olabilir.

- Parfüm seçimlerinde ağır ve hafif bir koku olması en çok dikkat edilmesi gereken konulardan biridir. En yoğun olan parfüm en iyisi demek değildir. Kokular gündüz ve geceye, yaz ve kış gibi mevsimlere uygun olmalıdır. Güzel kokmak için çok ağır bir koku ile etrafımızı rahatsız edebiliriz. Bu nedenle oldukça hafif bir kokuya sahip olan bu ürün genellikle gündüz saati kullanımı için uygundur. 

- Kalıcı ve etkileyici kokusu ile beyaz misk etkisini tüm vücudunuzda hissedeceğiniz Caudalie The Des Vignes Parfüm, ter ve kötü kokuları gizlemeye destek olan bir üründür.

- Kadınlar için özel olarak tasarlanmış zencefil ve beyaz misk aromalı parfüm tüm cilt tipleri için uygundur.

 - Sürekli aynı kokuyu kullanmaktan sıkıldıysanız ve farklı koku deneyimleri yaşamak istiyorsanız Caudalie serisinden bu parfümü deneyebilirsiniz.

- Ürün, kokusu kadar şık ve zarif şişesiyle de sizi etkisi altına alacaktır.

- Bu markanın serisinde bulunan bütün parfümler birbirinden farklı kokularıyla sizi etkilemek için üretilmiştir. Caudalie Zencefil ve Beyaz Misk Aromalı Parfümü seçerek pembe şişesiyle bütünleşen romantik etkiyi vücudunuzda hissedebilirsiniz.

 - Ürün paraben, renklendirici ve mineral yağlar içermemektedir. Caudalie neredeyse bütün ürünlerinde doğallığı ön plana çıkarmıştır. 

Kullanım Şekli: Ferahlık ve tazelenmeye ihtiyaç duyduğunuz günün herhangi bir saatinde kulak arkası, boyun ve koltuk altına sıkarak kullanabilirsiniz.

Şekerli çiçek kokularını sevenlerin daha çok beğeneceği, Caudalie The Des Vigne Parfümü ve markanın diğer parfümlerini en uygun fiyatı ile Turuncu Kasa’dan satın alabilir ve ürünler hakkında bilgi edinebilirsiniz.

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Caudalie The Des Vignes Beyaz Misk ve Zencefil Aromalı Parfüm 100 ml

925TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim