Caudalie Eau Des Vignes Fresh Bergamot Aromalı Parfüm 50ml

Caudalie Vignes Fresh Fragrance Bayan Bergamot Aromalı Parfüm 50ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Caudalie Vignes Fresh Fragrance Bayan Bergamot Aromalı Parfüm 50ml

Markası : Caudalie Ürünlerini Gör

42000

3522930002130

5/1
650 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Caudalie Vignes Fresh Fragrance Bayan Parfüm / Bergamot Aromalı Parfüm

Marka Adı: Caudalie

Ürün Miktarı: 50 ml

Ürün Özellikleri:

- Bayan parfümleri baharat, tütün, çiçek, meyve, yosun ve vanilya gibi temel kokulardan oluşur ve bu kokularda genellikle anason, defne, bergamot, menekşe, ada çayı, sandal ağacı, yasemin, sardunya, okaliptus gibi esanslar kullanılmaktadır. Parfüm tercihi tamamen kişinin zevkiyle alakalı olsa da, parfüm seçimlerinde teniniz ile uyumluluğu da oldukça önemlidir. Çünkü başkasında kokusunu beğendiğiniz bir parfümü almak yanlış bir tercih olabilir. Sizin üzerinizde güzel durmayabilir.

- Romantik ve şekerli kokular mı yoksa ferahlık ve baharatlı hissi veren kokular mı sizin tercihiniz? Koku seçiminde öncelikle buna karar vermelisiniz.

- Parfüm seçimi konusunda size kolaylık sağlamak amacıyla üretilmiş olan ürün, Vignes Fresh Fragrance Bayan Parfüm 50ml, Caudalie markasında bulunan güzel kokulardan biridir. Ne tarz bir koku sevdiğinize karar verdikten sonra farklı bir kokuyla tanışmak isterseniz Caudalie Vignes Fresh Fragrance Bayan Parfümünü deneyerek kokunuzla farkedilebilirsiniz.

- Kadınların temiz ve güzel kokmalarının ne kadar önemli olduğunu bilerek üretilmiş olan bu parfüm, limon ve bergamot aromaları başta olmak üzere doğal içeriklerle formüle edilmiştir.

-Tüm duygularınıza hitap edebilecek kokulara sahip olan markanın bu kokusunu deneyerek, bir yaz bahçesinde eşsiz bergamot ve iris çiçeğinin kokuları arasında bir gezintiye çıktığınızı hissedebilirsiniz.

- Kadınlar için özel olarak tasarlanmış olan parfüm tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur ve özellikle fresh kokuları sevenlerin tercih edebileceği bir üründür.

- İlk kullanımdan itibaren tazelenme hissini ve ferahlık etkisini üzerinizde hissetmenize katkı sağlayan bir parfümdür.

- Her kullanımda canlı ve enerjik görünmenize katkı sağlayacak olan parfümün kokusu gün boyu etkili olacaktır. Kokusuyla olduğu kadar yeşil şişesiyle de ruhunuza hitap edebilecek bir üründür.

- Ürün içeriğinde bergamot ve iris çiçeği bulunmaktadır. Bu aromalar teninize hoş ve yumuşak bir koku vermeye katkı sağlar.

- Doğadaki pek çok bitki ve çiçeğin harika kokularını içeriğinde barındıran markanın bu parfümü dermatalojik olarak test edilmiştir. Paraben, mineral yağ ve renklendirici içermeyen ürünü günlük kokunuz olarak tercih edebilirsiniz.

Kullanım Şekli: Sabah akşam boyun, kulak arkası ve el bileklerinize uygulayabilirsiniz.

Kullanım Sıklığı: Günün her saati ihtiyaç hissettiğiniz anda kullanabilirsiniz.

Gücünü doğadan alarak bütün ürünlerini doğal içeriklerle üretmeye çalışan markanın, Caudalie Vignes Fresh Fragrance Bayan Parfüm 50 ml'i, indirimli fiyata Turuncu Kasa'dan satın alabileceğiniz ve kalıcı etkisiyle olduğu kadar fiyatıyla da sizi etkileyecek bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Caudalie Eau Des Vignes Fresh Bergamot Aromalı Parfüm 50ml

650TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim