Chicco Baby Senses Line Kolay Kavranan Çıngırak / Ayı

Chicco Baby Senses Line Kolay Kavranan Çıngırak / Ayı
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Chicco Baby Senses Line Kolay Kavranan Çıngırak / Ayı

Markası : Chicco Ürünlerini Gör

30112

8003670877011

5/1
132.1 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Chicco Baby Senses Line Kolay Kavranan Çıngırak / Ayı :

Chicco Baby Senses Line Kolay Kavranan Çıngırak / Ayı :

Marka Adı : Chicco

Ürün Adı : Chicco Baby Senses Line Kolay Kavranan Çıngırak / Ayı

Ürün Miktarı : 1 adet

Ürün Özellikleri : Bebeklerin 3. ayından itibaren kullanabilecekleri bir çıngıraktır. Bebeklerin küçük elleri ile kavrayabilecekleri formda ve hafiftir. Renkli yapısı ile ve üzerindeki halkaları birbirine çarptığında ses çıkartması ile dikkat çekicidir.

Sonuç : Bebeklerin kolayca kavrayarak sallayabileceği şekilde küçük ve hafif formdadır.

Kullanım Şekli : Bebekler ellerinde tutarak sallar ve oynarlar, bebeğin el ve göz koordinasyonu, kendi başına vakit geçirebilmesi için yardımcıdır.

İçerik : Bebeğin temas edebileceği bölgelerde boya bulunmamaktadır.

Bebekler büyüdükçe farklı şeylere ilgi duyarlar. Yeni yeni seçmeye başlayan gözleri ile renkli ve ses çıkaran şeyleri takip ederler. Bu nedenle de renkli forma sahip oyuncaklar daha fazla dikkatlerini çeker. Renkli çıngıraklar, bebek ellerinde tuttukça bebeğin göz ve el koordinasyonunu geliştirmeye yardım eder.

Bebek, ses çıkartan ve renkli oyuncaklarla daha fazla ilgilenir. Bu nedenle kendisine uygun çıngırak ve diş kaşıyıcı tarzındaki oyuncaklarla oyalanarak vakit geçirebilir. Çıngıraklar bebeğinizin kendi başına vakit geçirmeyi öğrenmesinde de yardımcıdır.

Chicco Baby Senses Line Kolay Kavranan Çıngırak / Ayıcık figürü ile sevimlidir ve canlı renklere sahiptir, bebeğinizin kavramasına uygun şekilde küçük ve hafiftir. Bebeğinizin ulaşabileceği bölgelerinde boya bulunmamaktadır.

Chicco markası ilk çıktığı günden bu yana bebek ve anne bakımı için pek çok farklı ürün tasarlamaktadır. Bu ürünler kalitesi, sağlığa zararlı kimyasallar içermeyen formları, hayatı kolaylaştırmaya yardımcı özellikleri ile bebekler ve ebeveynleri tarafından beğenilmekte ve çok tercih edilmektedirler.

Bebeklerinizin doğumundan itibaren kullanabileceğiniz emzik, biberon, diş kaşıyıcılar, şampuan ve kremler, çeşitli beslenme aksesuarları, anneler için göğüs pompası çeşitleri, bebek telsizleri, saklama kapları, kremleri bu sayfalarda bulabilir ve indirimli fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Chicco Baby Senses Line Kolay Kavranan Çıngırak / Ayı

132.1TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim