Chicco Taşınabilir Elektrikli Göğüs Pompası %0BPA

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava

Markası : Chicco Ürünlerini Gör

16466

8003670669043

5/1
2532.2 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Chicco Taşınabilir Elektrikli Göğüs Pompası %0BPA :

 

Chicco Taşınabilir Elektrikli Göğüs Pompası %0BPA :

Marka Adı : Chicco

Ürün Adı : Chicco Taşınabilir Elektrikli Göğüs Pompası %0BPA

Ürün Miktarı : 1 adet elektrik vepille çalışan pompa, 1 adet kauçuk biberon emziği, 2 adet PP biberon, biberonunsıcaklığını korumak için küçük biberon kılıfı,  2 adet biberon saklama kapağı, 1 adet biberonun emziğini korumak için kapak tüm,şarj aleti ve tüm bunları taşıyan bir çanta.

Ürün Özellikleri : Çantası ile elinize ulaşacak buelektrikle ve pille çalışma özelliğine sahip göğüs pompası tüm aksesuarları ilesize kolaylık sağlamaya yardım edecek. Bebeğinize verebileceğiniz sütünüzüseçeceğiniz hız ayarı ile nazik bir şekilde göğsünüzden sağmaya yardım eder.

Sağılan süt direkt olarak biberona dolar ve istersenizkapağını kapatarak uygun koşullarda saklayabilir, isterseniz de hemen emziğinitakarak bebeğe verebilirsiniz.

Doğumdan itibaren kullanıma uygundur.

Sonuç : Mutlu bebekler ve mutlu anneler için süt sağmaya vebebeği anne sütü ile beslemeye yardım.

Kullanım Şekli : Pompanın çekme ayarını kendinizseçebilirsiniz. Doğal emme hissi verir. Pille ve şarjla çalışır. Küçük çantasıyla her yere yanınızdataşıyabilir ve sütünüzü kolaylıkla sağabilirsiniz. Biberon kılıfı da sıcaklığıkorumak için özel olarak tasarlanmıştır ve içerisindeki sütün sıcaklığınız uzunsüre korumanıza yardım eder.

İçerik : 1  göğüspompası, 1 kauçuk emzik, 2 adet PP biberon, 1 adet emzik, şarj aleti, biberonkapakları ve taşıma çantası

 

Chicco Taşınabilir Elektrikli Göğüs Pompası %0BPA :

Bebekler için anne sütü çok önemlidir, ancak bazen bebek,anne memesini almak istemez, ya da anne bebekten uzakta kalmak, çalışmakzorunda kalabilir böyle durumlarda anne sütünün sağılarak bebeğin anne sütündenmahrum bırakılmaması önemlidir.

Chicco Taşınabilir Elektrikli Göğüs Pompası %0BPA,içerisindeki özel aksesuarları ile sütünüzü nazik bir şekilde, doğal emme hissiile sağmaya ve sütünüzü bebeğe vermenize yardımcı olacaktır.

Anne sütü çok kıymetlidir, içeriği bebeğinizin fiziksel vezihinsel olarak gelişimi için çok önemlidir bu nedenle mümkün olduğunca bebeğinanne sütü alması önerilir. Özellikle de 2 yaşına kadar bebeğin anne sütüalmasını doktorlar tavsiye etmektedirler.

Chicco ürünleri, bebek ve anne bakımı için pek çok ürüntasarlamakta ve çok uzun yıllardır, anne ve babalar tarafından memnuniyetle veçocuklar tarafından da beğenilerek tercih edilmektedir.

Bebeğinizi büyütürken ihtiyacınız olabilecek farklıürünlerle ve geniş ürün yelpazesi ile hep yanınızda olacak Chicco markası hergün yeni ürünler tasarlamakta ve büyümektedir.

Chicco Taşınabilir Elektrikli Göğüs Pompası %0BPA , TuruncuKasa^’da ucuz fiyata satılmakta olan bir üründür.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Chicco Taşınabilir Elektrikli Göğüs Pompası %0BPA

2532.2TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim