Clinique Exfoliating Scrub 100 ml

Clinique Exfoliating Scrub 100ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Clinique Exfoliating Scrub 100ml

42026

020714002527

55
182.03 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı: Clinique

Ürün Adı: Clinique Exfoliating Scrub

Ürün Miktarı: 100 ml

Ürün Özellikleri:

-Yağlı ve yağlıya dönük cilt tiplerinin kullanımına uygun krem yapılı peelingtir.

-Yağlı ciltler için peeling, suda çözünen özellikte ve yağsız formdadır. Yuvarlak granül barındıran yağsız temizleme formülü sayesinde ciltte derinlemesine temizlik sağlamaya destek olur.

-Clinique peeling, hissettirdiği mentol etkisi ile ciltte ferahlık sağlamaya çalışır.

-Kolay temizlenen özel yapısı sayesinde kısa sürede cildinizi temizlemede etkili olabilir. Temizlenen cilt daha canlı, parlak ve genç bir görünümde olur. Cildinizin genç ve pürüzsüz görünümünü korumak için düzenli cilt temizliğini ihmal etmemeniz çok önemlidir.

-Clinique marka peeling, cildi yağdan, kirden arındırarak gözeneklerin tıkanmasının önüne geçmede etkili olmaya çalışır. Temizlenen cilde uygulanan makyaj da daha etkili ve kusursuz olur. Unutmayın, güzelliğinizin etkisi cildinizin temizliğinden, yumuşaklığından ve canlılığından gelir.

-İnce çizgilerin görünümünün hafifletilmesinde etkili olabilir. Ciltte pürüzsüzlük etkisi sağlamayı amaçlar. Clinique peeling yorumları olumlu yönde.

-Tamamen parfümsüz bir içeriğe sahiptir ve alerji testinden de geçirilmiştir. Böylece Clinique Exfoliating Scrub hassas cilt tipine sahip kişiler tarafından da kullanılabilir.

-Yağlı cilde peeling yaptığında diğer bakım ürünlerinin etkisini daha fazla görebilirsiniz. Bu nedenle cildinize bu ürünü uyguladıktan sonra tamamlayıcı Clinique bakım ürünlerini de rahatlıkla kullanabilirsiniz.

-“Peeling nedir?” sorununun cevabını daha ayrıntılı bit biçimde öğrenmek isteyebilirsiniz. Peeling, ölü derinin cilt üzerinden temizlenmesi ve daha temiz, canlı, sağlıklı derinin ortaya çıkması için yapılan bir tür uygulamadır.

-Yağlı cilt bakımının özenli bir biçimde yapılması gerekir. Cilt bakımının ilk adımı cilt temizliğidir. Cilt temizliğinde ise cilt tipine uygun ürünleri seçmek son derece önemlidir. Eğer cilt tipinize uygun özellikte ürünlerle bakım yapmazsanız farklı cilt sorunları ile baş etmek zorunda kalabilirsiniz.

-Tertemiz görünen bir cilt ile kendinizi çok daha enerjik ve özgüvenli hissedeceğinizi aklınızdan çıkarmamalısınız. Elbette cilt tipinize uygun ürünlerin seçimini yapmak en önemli noktadır.

Kullanım Şekli: Temiz cilde uygulama yapılması önerilir. Peki, peeling nasıl yapılır? Bir miktar ürünü parmak uçlarınızla dairesel hareketler yaparak cildinize uygulayın ve daha sonra durulayın. Uygulamayı göz çevresi ve dudak gibi hassas bölgelere yapmaktan sakının.

Kullanım Sıklığı: Haftada 1 veya 2 kez uygulama yapılır. Gerekli görüldüğünde haftada 3-4 kez de uygulanabilir. Gece veya gündüz ihtiyaç duyduğunuz zaman kullanabilirsiniz.

Clinique markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Yorumlar
E** Y**
19.04.2022
çok iyi

Çok iyi ve etkili ürün. Hızlı kargo.

S** k**
19.04.2022
Memnun kaldım.

Cildim her kreme uygun değil. Çoğu sivilce yapar.Ama bu oyle bi krem değil ciltte canlılık veriyor.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Clinique Exfoliating Scrub 100 ml

182.03TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim