Clinique Eye Contour Brush

Clinique Eye Contour Brush
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Clinique Eye Contour Brush

42027

020714239350

5/1
106.78 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı: Clinique

Ürün Adı: Clinique Eye Contour Brush

Ürün Özellikleri:

-Göz makyajında size destek olmak ve kusursuz görünümde makyaj yapmanıza destek olmak üzere tasarlanmış kontur fırçasıdır.

-Clinique makyaj fırçası, göz makyajını uygulamada size kolaylık sağlamaya çalışır.

-Clinique göz makyaj fırçası kısadır ve oldukça pratik bir kullanıma sahiptir. Göz makyajı için fırça ile makyaj yapmak sizin için büyük bir keyfe dönüşebilir.

-Clnique kontur fırçası, sağlıklı bir kullanıma imkân sağlayabilir. Makyaj fırçasını daha uzun süre kullanabilmek ve cildinizin sağlını korumak adına makyaj fırçası temizliğine özen göstermelisiniz. Clinique makyaj fırça temizleyici ile temizlemeniz önerilir.

- Yumuşacık fırça kılları sayesinde cildinize hassas bir dokunuş sağlar.  Gözler, cildin en hassas kısımlarıdır ve özellikle de makyaj uygulamalarında özenli, narin davranmak gerekir. Bu nedenle de göz makyajında kullandığınız ürünler kadar bu ürünleri uyguladığınız makyaj fırçalarının seçimi de son derece önemlidir.

-Gözler, yüzün en dikkat çeken yerlerinden biridir. Pek çok kişi de makyaj uygulamalarında gözleri ön plana çıkarmayı tercih eder. Göz makyajını doğru renklerde ve doğru tekniklerle yapmak ise son derece önemlidir.

-Makyaj fırçaları, uygulanan makyajın nasıl göründüğünü önemli ölçüde etkiler.

-Dumanlı göz makyajı yapmak için son derece ideal bir göz kontur fırçasıdır. Bir göz makyaj önerisi olarak; açık renkte farı ya da istediğiniz tonda bir aydınlatıcıyı kaş çizgisinin altına uyguladıktan sonra daha koyu renkte kahverengi, siyah, gri gibi bir rengi de göz çukurunun üzerine uygulayabilirsiniz. Dumanlı gözler ve gizemli bakışlar ile herkesin gözü sizin üzerinizde olabilir!

-Göz makyajında kullanılan fırçaların seçimini doğru yaptığında hayal ettiğiniz makyaj uygulamalarını yapmanız hiç de zor değil! Clinique kaliteli makyaj fırçası farklı makyaj uygulamalarınız ve en önemlisi de cilt sağlığınız düşünülerek tasarlanmıştır.

Kullanım Şekli: İstediğiniz renkte farı fırçaya sürün ve daha sonra doğal bir uygulama için farın fazlasını alın. İstediğiniz tarza göre göz kapağının iç kısmına, kaş altına veya göz çukurunun üzerine doğru uygulama yapabilirsiniz. “Göz makyaj fırçaları nasıl kullanılır?” sorusunun cevabını kendi uygulamalarınızla daha iyi anlayacağınız aşikar. Önemli olan doğru ürünleri, doğru makyaj fırçaları ile uygulamaktır.

Kullanım Sıklığı: Her göz makyajınızda kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Clinique markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Clinique Eye Contour Brush

106.78TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim