Clinique For Men Maximum Hydrator Activated Water Gel 50 ml

Clinique For Men Maximum Hydrator Activated Water-Gel 48ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Clinique For Men Maximum Hydrator Activated Water-Gel 48ml

42033

020714860790

55
171.86 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı: Clinique

Ürün Adı: Clinique For Men Maximum Hydrator Activated Water-Gel

Ürün Miktarı: 48ml

Ürün Özellikleri:

-Erkek cilt bakımı için özel olarak formüle edilmiş olan nemlendiricidir. Clinique nemlendirici ciltte rahatlama ve yumuşaklık hissi sağlamaya destek olur.

-Clinique nemlendirici çabuk ve etkili bir nemlendirme sağlamaya çalışır. Su bazlı jel formüle sahiptir ve cilt tarafından kolayca emilir. Ciltte ağırlık hissine yol açmaz.

-Yağsız nemlendirici özel ve yenilikçi formülü sayesinde suyu hapseder ve ciltte yenilenmiş, dinlenmiş, bir görünüme, yumuşaklık hissi sağlamaya çalışır.

-Kuru ciltte etkili bir nemlenme sağlarken aynı zamanda çevresel faktörlerin ve stresin neden olacağı erken yaşlanma belirtilerinin önüne geçmeye çalışır. Yaşlanmak elbette kaçınılmazdır. Ancak cilt tipinize uygun doğru ürünlerle düzenli cilt bakımını yaptığınız takdirde daha sağlıklı ve dinç görünen bir cilde sahip olabilirsiniz.

-Clinique nemlendirici jeli düzenli kullanımda daha etkili ve görülür sonuçlar elde edebilirsiniz. Kuru ciltler için nemlendiriciyi temizlediğiniz cilde uygulamalısınız. Temiz cilde kullanılan ürünlerin emilimi daha fazla olmaktadır. Cildinizi temizlemek için de yine Clinique bakım ürünlerini kullanabilirsiniz.

-Clinique nemlendirici yorumları olumlu yönde! Siz de cildiniz için güzel bir şey yaparak kendinizi şımartabilirsiniz.

-Cilt tipine uygun ürün seçiminin cilt sağlığınız için son derece önemli olduğunu aklınızdan çıkarmamalısınız.

-Sağlıklı ve canlı görünen bir cilt ile sizin de kendinizi daha iyi ve özgüvenli hissedebilirsiniz. Clinique For Men Maximum Hydrator Activated Water-Gel ile neme doymuş bir cildin ilk adımını atabilirsiniz.

-Küçük bir öneri olarak; cildinizin nemini kaybetmemesi için kullanacağınız cilt ürünleri kadar beslenme alışkanlıklarınızın ve yeteri kadar su tüketmenin de çok önemli olduğunu bilmelisiniz. Cildimiz en değerli hazinemizdir.

-Bakımlı erkekler, cilt bakımına özen gösterir ve cildini temizlemeyi, nemlendirmeyi ihmal etmezler. Bakımlı olmak, cinsiyetle özdeşleştirilmeyecek bir konudur. Erkek cilt bakımı da son derece önemlidir ve dikkat edilmesi gerekir.

-Cildin en önemli ihtiyaçlarından biri de nemdir. Nemsiz kalmış bir ciltte yaşlanma belirtileri daha erken ve hızlı bir biçimde ortaya çıkar. Bu nedenle cildi nemlendirmek cilt bakımının en önemli adımlarından birini oluşturur.

Kullanım Şekli: Temiz cilde parmak uçlarında masaj yaparak uygulanır.

Kullanım Sıklığı: Günde iki kez kullanılabilir.

Clinique markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Yorumlar
C** y**
19.04.2022
Etkili ürün

Yağlı ciltler için çok güzel bir nemlendirici uzun süredir kullanıyorum. Yapış yapış olmuyor ve kıvamı hafif ama etkili ürün.

A** **
19.04.2022
çok güzel bir nemlendirici

Yağlı ciltler için çok güzel bir nemlendirici uzun süredir kullanıyorum. Yapış yapış olmuyor ve kıvamı hafif ama etkili ürün.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Clinique For Men Maximum Hydrator Activated Water Gel 50 ml

171.86TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim