Colgate 360 Komple Ağız Temizliği Diş Fırçası - Medium (2'li Paket)

Colgate 360 Komple Ağız Temizliği Diş Fırçası - Medium (2'li Paket)
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Colgate 360 Komple Ağız Temizliği Diş Fırçası - Medium (2'li Paket)

Markası : Colgate Ürünlerini Gör

30158

8693495036764

5/1
25.36 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Colgate 360 Komple Ağız Temizliği Diş Fırçası - Medium (2'li Paket)


Marka Adı: Colgate

Ürün Adı: Colgate 360 Komple Ağız Temizliği Diş Fırçası - Medium

Ürün Miktarı: 2 adet diş fırçası

Ürün Özellikleri: Yetişkinlerin kullanımına uygun diş fırçasıdır. Dil, diş, yanak ve diş etlerinin temizliğinde kullanılır. Arayüz fırça kıllarına ve temizleyici fırça ucuna ve orta sertlikte kıllara sahiptir. Komple ağız temizliği sunar.

Sonuç: Ağız bakımınızı tamamlamanızda yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Diş fırçanıza, bir miktar diş macunu sıkabilir ve dişlerinizi fırçalayabilirsiniz.

Ağız ve diş bakımı, kişisel bakımın en önemli adımlarından biridir. Düzenli olarak ağız bakımını yerine getirmek, diş sağlığı açısından oldukça önemlidir. Düzenli ağız bakımı yerine getirilmediğinde, dişlerde çürümeler, plak oluşumları gibi çeşitli problemler ortaya çıkabilir.

Bu problemlerin dışında, dişlerin kirli, lekeli ve bakımsız görünmesi estetik açıdan da hoş karşılanmaz. İnsanlar birbirleriyle iletişim kurarken, genellikle dişler ilk izlenimde dikkati çeker.

Ağız bakımı denildiğinde genellikle insanların aklına diş fırçalamak gelir. Ancak sadece dişleri fırçalamak, tam anlamda bir hijyen sağlamaz. Diş aralarının, dil ve yanakların da temizliğinin yapılması gerekir.

Colgate 360 Komple Ağız Temizliği Diş Fırçası – Medium, komple ağız temizliği yapmanıza yardımcı olmak için geliştirilmiştir. Arka kısmındaki dil ve yanak temizleyicisi ile eksiksiz bir ağız temizliği sağlayabilirsiniz.

Diğer fırçalarla kıyaslandığında daha fazla plağı temizler. Sahip olduğu arayüz fırça kılları ve temizleyici fırça ucu ile derinlemesine temizlik sağlar. Dişleri temizlerken, parlatmaya çalışır. Orta sertlikle kıllara sahiptir.

Çok sert kıllara sahip diş fırçalarıyla dişinizi fırçalamak, diş minenize ve diş etlerinize zarar verebilir. Ağız bakımında önemli olan bir diğer husus, ağız ve diş yapısına uygun bakım ürünlerini tercih etmektir.

Ağız bakımında dil, diş, yanak ve diş eti temizliğinin de yerine getirilmesi gerekir.

Uzmanlar, diş fırçanızı 3 ayda bir değiştirmenizi önermektedir.

Colgate 360 Komple Ağız Temizliği Diş Fırçası - Medium (2'li Paket), Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır. Hemen sipariş vererek, kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Colgate 360 Komple Ağız Temizliği Diş Fırçası - Medium (2'li Paket)

25.36TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim