Turuncukasa Blog

Ev Dekorasyon Ürünleri

Sunlife Vitamin C 1000 mg

Colgate

Aradığınızı bulamadık.

Aradığınızı tekrar arayın

William Colgate, Newyork city' de 1806 yılında sabun ve mum işletmesini kurmuştur. Çalışamaları zamanla gelişmiş ve tüm dünya tarafından bilinen bir marka haline gelmiştir. Ağız ve diş bakım ürünleriyle, tüketiciler tarafından kabul görmüştür. Hala da tüketicilerin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmaya çalışarak, çalışmalarını devam ettirmektedir. Siz de Colgate ürünleri kullanmaya başlayarak, ağız ve diş sağlığınız için önemli bir adım atabilirsiniz.

Colgate Ürünleri

1806 yılında William Colgate, Newyork City’ de sabun ve mum işletmesini kurmuştur. Zamanla çalışmalarını güçlendirerek, tüm dünya tarafından tanınan bir marka olmuştur. Colgate markası 200 yıldır, ürünlerini geliştirerek büyümeye devam etmiştir.

Colgate markası, ağız ve diş bakım ürünleri geliştirmiştir. Geliştirdiği ürünlerle, ağız ve diş sağlığını korumayı, temel amaç edinmiştir.

Genellikle insanlar ilk tanıştıkları kişinin dişlerine bakarlar. Temiz dişler, bakımlı görünmenin temel şartlarından biridir. Hem ağız sağlığı için, hem de estetik açıdan dişlerin temizliğine ve ağız bakımına önem göstermek gerekir. Colgate Optik Beyaz Diş Fırçası, ağız içinde ulaşılması zor olan yerleri temizlemeye yardımcıdır. Ayrıca dil ve yanak temizliğinde de kullanılır. Orta sertlikte kıllara sahiptir. Dişleri fırçalarken, seçilecek fırçanın özelliklerinin önemi vardır. Optik beyaz diş macunu ile beraber kullanılması önerilir.

Colgate Ultra Yumuşak Hassas Dişlere Profesyonel Çözüm Diş Fırçası, dişleri nazikçe temizlemeye yardımcı olur. Hassas dişler için idealdir, küçük fırça başlığına sahiptir. Diş bakımında önemli olan konulardan biri de fırçalama işlemidir. Bu sebeple seçilen fırçanın özellikleri önemlidir. Herkes bembeyaz, parlak ve sağlıklı dişlere sahip olmak ister. Yumuşak kılları sayesinde dişlerinize zarar vermez.

Colgate Optik Beyaz Diş Macunu, daha açık ton ve sağlıklı dişlere kavuşmanıza yardımcıdır. Çoğu zaman beyaz dişlere sahip olmadığımız için, ağzımızı kapatarak gülmek zorunda kalırız. İçeriğinde mikro beyazlatıcı kapsüller bulunur. Her gün 3 defa, ortalama 2 dakika dişlerinizi fırçalamanız önerilir.

Colgate Ürünleri ve Fiyatları

Colgate Diş Macunu Maksimum Anti-Çürük, diş plaklarını temizlemeye ve yeni oluşumların önüne geçmeye çalışır. Diş minelerini güçlendirmeye yardımcıdır. Nefesinizi yenilemeye ve ferahlatmaya çalışır. Florür ve kalsiyum içeren bir formüle sahiptir. Çürüklere karşı, koruma sağlamaya çalışır. Düzenli olarak dişleri fırçalamak, ağız sağlığı açısından son derece önemlidir.

Colgate Plax Ağız Suyu Beyazlık, ağız içinde temizlik ve ferahlık sağlamaya yardımcıdır. Diş etlerini korumaya çalışır. Ağız suyu ağzın her bölgesine ulaşabilir. Plağı belirgin bir şekilde kontrol atın almaya çalışır.

Ağız bakımı, nefesimizin güzel kokması, dişlerimizin parlak ve temiz görünmesidir. Ağız ve diş bakımına dikkat etmek için, düzenli olarak günde en az 2 defa fırçalamaya özen göstermeliyiz. Diş ipi kullanmalıyız. Diş ipi, diş fırçasının erişemediği diş aralarında da temizlik sağlamaya yardım eder. Dengeli beslenmeli ve yemekler arasındaki atıştırmaları en aza indirmeliyiz. Sağlıklı dişlere sahip olmanın yolu, düzenli bakımdır. Ağız ve diş bakımında kullanılan diş macunlarının, ağız sularının ve fırça yapılarının önemi büyüktür.

Colgate markasına ait ağız ve diş bakım ürünlerini Turuncu Kasa’ da bulabilir ve indirimli fiyatlarla sipariş verebilirsiniz.

Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim