Colgate Diş Fırçası 360 Derece Optik Beyaz Orta

Colgate Diş Fırçası 360 Derece Optik Beyaz Orta
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Colgate Diş Fırçası 360 Derece Optik Beyaz Orta

Markası : Colgate Ürünlerini Gör

30787

8693495036702

5/1
137.09 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Colgate Diş Fırçası 360 Derece Optik Beyaz Orta

Marka Adı: Colgate

Ürün Adı: Colgate Diş Fırçası 360 derece optik beyaz orta

Ürün Miktarı: 1 Adet

Ürün Özellikleri: Dişlerde bulunan besin kalıntılarını ve bakteri oluşumunu en aza indirmeye yardımcı temizleme fırçası. Bu fırça orta sert kıllara sahiptir. Beyazlatıcı ve parlatıcı fırça kıllarına sahip olduğu gibi fırçanın arka yüzeyinde dil ve yanak bölgesini temizleyici kısımda bulunmaktadır.

Sonuç: Ağız bakımınızı sağladığı için daha güzel gülümsemelere neden olur.

Diş ve ağız sağlığında en önemli unsur düzenli olarak dişlerin fırçalanmasıdır.

Diş fırçasının kılları yumuşak, orta ve sert olmak üzere üç çeşit olmaktadır. Sert kıllı diş fırçalarını genellikle çay kahve ve sigara kullananlar tercih etmektedir fakat sert kıllı fırçalar diş eti çekilmelerine neden olabilmektedir. Diş fırçasını çok bastırmadan fırçalamak önerilir. Hassas ve diş eti problemi olan kişiler ise genellikle yumuşak kıllı fırçaları tercih etmektedir. Fırça kılları yıpranmış ise diş fırçanızı değiştirmeniz gerekmektedir. Aksi halde diş etinize zarar verir. Diş hekimleri 3 aydan sonra diş fırçanızın yenilenmesini önermektedirler. Doğru ve düzenli bir şekilde fırçalamak çok önemlidir.

Colgate Diş Fırçası 360 derece sayesinde ağız ve dişlerde en ulaşılmaz yerlere ulaşarak en iyi bakımı sağlamaktadır.  Çok fonksiyonlu bu fırça sadece dişlerinizi değil daha fazla temizlik sağladığını hissettirecektir.

Yemeklerden sonra en az yarım saat sonra diş fırçalamak Hekimlerin önerisidir. Yemekten sonra hemen fırçalanan dişler, oluşan asidin ağız içinde yayılmasına neden olmaktadır. Uygun diş fırçalanması ve diş ipi ile de diş arasında kalan yemek artıklarını temizlemeniz gerekmektedir. Diş fırçası kişiye özel bir eşyası olduğu için başkalarıyla asla paylaşılmaması gerekmektedir. 

Kullanım Şekli: Diş fırçasını ıslatmadan üzerine az miktarda macun sıkılarak diş yüzeyi 45 derecelik açıyla dairesel hareketler ile bastırmadan fırçalanır ve bol su ile ağız çalkalanır. Tüm bu ağız bakımı 2-3 dakikamızı alır.

 

Colgate Diş Fırçası Turuncu Kasa’da indirimli fiyata satılmaktadır.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Colgate Diş Fırçası 360 Derece Optik Beyaz Orta

137.09TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim