Colgate Ultra Yumuşak Hassas Dişlere Profesyonel Çözüm Diş Fırçası 2li Fırsat Paketi

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Colgate Ürünlerini Gör

17043

8693495036740

5/1
137.09 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Colgate Ultra Yumuşak Hassas Dişlere Profesyonel Çözüm Diş Fırçası 2li Fırsat Paketi

Marka Adı: Colgate
Ürün Adı:Colgate Ultra Yumuşak Hassas Dişlere Profesyonel Çözüm Diş Fırçası
Ürün Miktarı: 2 adet fırça
Ürün Özellikleri: Hassas dişler ve diş etleri için geliştirilmiştir. Küçük fırça başlığına sahiptir. Dil, yanak ve diş etlerinin de temizliğinde kullanılmak üzere geliştirilmiştir.Diğer fırçalara oranla, daha yumuşak kıllara sahiptir. Dişlere zarar vermeyen bir yapıdadır.
Sonuç: Temizlenmiş dişlere sahip olmanıza yardımcıdır.
Kullanım Şekli: Günde 3 kez düzenli olarak dişlerinizi fırçalayabilirsiniz. Düzenli kullanım ile daha etkili sonuçlar elde edebilirsiniz.
Herkes, bembeyaz ve sağlıklı dişlere sahip olmak ister Diş bakımında esas olan, fırçalama işlemidir. Doğru diş fırçasını seçmek oldukça önemlidir. Doğru diş fırçalama tekniği ile, ağız bakımınızın önemli bir kısmını gerçekleştirmiş olursunuz.
Çok sert diş fırçalama, diş gıcırdatma, diş eti çekilmesi, hassas dişlere yol açabilir. Hassas dişlerin, buna uygun macun ve diş fırçası seçmeleri gerekir.
Colgate Ultra Yumuşak Hassas Dişlere Profesyonel Çözüm Diş Fırçası
Colgate Ultra Yumuşak Hassas Dişlere Profesyonel Çözüm Diş Fırçası, standart yumuşak fırçalar ile kıyaslandığında daha fazla yumuşak fırça kıllarına sahiptir.
Colgate Ultra Yumuşak Hassas Dişlere Profesyonel Çözüm Diş Fırçası, hassas dişler ve diş etleri için geliştirilmiştir. Dil, diş, yanak ve diş eti temizliğinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır.
Ağız bakımında diş temziliği ne kadar önemli ise, dil ve dişetlerinin de temziliği o denli önemlidir. Ağız bakımının bir bütün olarak görülüp, eksiksiz yerine getirilmesi gerekir.
Ağız bakımınızı yapmanıza yardımcı olur. Yumuşak kılları dişlerinize zarar vermez.
Colgate Hassas Dişlere Profesyonel çözüm diş macunu ile birlikte kullandığınızda daha etkili sonuçlar elde edebilirsiniz. Diş bakımında seçilen diş macunun da önemi büyüktür.
Ağız bakımının en önemli faktörünü, dişleri fırçalamak oluşturur. Dişlerin düzenli olarak fırçalanması oldukça önemlidir.
Colgate Ultra Yumuşak Hassas Dişlere Profesyonel Çözüm Diş Fırçasını kullanarak, ağız bakımınızı tamamlayabilirsiniz.
Colgate Ultra Yumuşak Hassas Dişlere Profesyonel Çözüm Diş Fırçası 2li Fırsat Paketi,Turuncu Kasa' da indirimli fiyata satılan bir üründür.
Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Colgate Ultra Yumuşak Hassas Dişlere Profesyonel Çözüm Diş Fırçası 2li Fırsat Paketi

137.09TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim