Darphin 8 Flower Nectar Aromatic Dry Oil 15 ml

Darphin 8 Flower Nectar Aromatic Dry Oil 15 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Darphin 8 Flower Nectar Aromatic Dry Oil 15 ml

Markası : Darphin Ürünlerini Gör

19053

882381030483

55
1500 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Darphin 8 Flower Nectar Aromatic Dry Oil 15 ml

Darphin 8 Flower Nectar Aromatic Dry Oil 15 ml

8-flower nectar, 8 farklı bitki özünden oluşan aromatikbakım cildi besleyerek, yumuşatmaya ve sıkılaştırmaya yardımcı olur. Ayrıca çizgi ve kırışıklıklarıngiderilmesine yardım eder. Canlı, genç ve ışıltılı cilt görünümü kazandırmaya yardımcıdır. Gül,iris, ylang ylang ve sekiz farklı aromatik bitki içeren kuru yağ, cilditoparlayıcı ve sıkılaştırıcı özelliktedir.

 Cilt bariyerleri eski sıkılığını kaybeder, cilttekırışıklık ve çizgi oluşumları başlar. Yaş ilerledikçe metabolizmanın yavaşlaması, cilt yenilenmelerinin azalması bu süreci hızlandırır. Bitkisel içeriklibu ürün cildi beslemeye ve sıkılaştırmaya yardımcı olur.

Pierre Darphin, aromatik bitki ve esanslarını teknolojiyle birleştirerekDarphin Enstitüsü'nü kurmuştur. Kadınları mutlu eden ve onları özel hissettirenürünler geliştirmektedir. Anti-aginler, temizleyiciler, nemlendiriciler, ciltbakım kremleri, leke gidericiler, göz çevresi bakımı, akne ve sivilce ürünleri,dudak bakımı gibi ürünleri bulunur.

Darphin 8 Flower Nectar Aromatic Dry Oil 15 ml

Darphin 8 Flower Nectar Aromatic Dry Oil 15 ml, esneklikkaybına uğramış ciltler için aromatik bakım.

İçerisinde çiçek özleri, vitaminler, Omega 3-6 içerir. Cildingenç, canlı, yumuşak ve sıkı görünmesine yardımcı olur. İnce hatlarıngörünümünde azalmaya yardım eder.

Kadınsı ve tensel kokusu, cildin bakımını yapar.

Dermatolojik test edilmiştir.

Kullanım Şekli:

Akşamları temizlenmiş ve toniklenmiş cilde, yüz ve boyunbölgesine avucunuza damlattığınız 5 damla ürünü uygulayın. Yüzde içten dışamasajla uygulayın.

Darphin 8 Flower Nectar Aromatic Dry Oil 15 ml, kampanyalıfiyatıyla sitemizden satın alabilirsiniz. Darphin ürünleri ile ilgili detaylıbilgilere ucuzluk ve kalitenin adresi Turuncu Kasa’dan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
S** k**
27.04.2022
Bayıldım.

Çok güzel kokan bir yağ ciltteki ince çizgileri yok ediyor.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Darphin 8 Flower Nectar Aromatic Dry Oil 15 ml

1500TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim