Darphin All Day Hydrating Hand And Nail Cream 75 ml

Darphin All Day Hydrating Hand And Nail Cream 75ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Darphin All Day Hydrating Hand And Nail Cream 75ml

Markası : Darphin Ürünlerini Gör

42164

882381087647

55
669 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı: Darphin

Ürün Adı: Darphin All Day Hydrating Hand And Nail Cream

Ürün Miktarı: 75 ml

Ürün Özellikleri:

-Darphin el kremi el ve tırnaklarda nemlenme sağlamaya destek olmak üzere geliştirilmiştir.

-Gül suyu içeren el ve tırnak kremi gün boyunca nemlendirme etkisini korumaya çalışır. Ellerinizde hissedilir bir yumuşaklık sağlamaya ve tırnaklarınızı güçlendirmeye çalışır.

-Darphin el tırnak kremi, cildin bariyerini güçlendirmeye ve çevresel faktörlere karşı korumaya destek olur. Darphin krem ihtiyaç duyduğunuz, ellerinizde kuruluk ve gerginlik hissettiğiniz her an kullanılabilir. Çantanızdan eksik etmek istemeyeceğiniz bir ürün olabilir.

-Darphin hand and nail cream tırnak etlerinizi yatıştırmaya ve tırnaklarınızı güçlendirmeye de destek olmaya çalışır.

-Gül suyu ile formüle edilen nemlendirici el kreminin hoş ve ferah bir kokusu vardır. Ellerinizdeki nemlenme etkisini hızlı ve etkili bir biçimde hissedebilirsiniz.

-Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun özelliktedir. Özel formülü ile ellerinize ağırlık hissi vermez ve kolayca emilir.

-Ellerinizin sağlığı için içeriğini bilmediğiniz deterjanları, bakım ürünlerini kullanmaktan sakınmalısınız. Ayrıca manikür yaptırdığınız yerlerde hijyen kurallarına uyulduğundan emin olmalısınız.

-Tüm gün boyunca ellerimizi kullanırız. Ellerimiz kirlenir, sürekli yıkamak zorunda kalırız. İşte tüm bunlar ellerin yıpranmasına, nemsiz ve kuru kalmasına yol açar.

-“Bakımlı ellere nasıl sahip olunur?” sorusunun cevabı kişisel bakımına özen gösteren herkes için önemlidir. Bakımlı el ve tırnaklara sahip olmak aslında sandığınızdan daha kolay olabilir.

-Bakımlı ellere sahip olmayı herkes ister. Gerçekten de eller en sık dikkat çeken, dikkat edilen yerlerden biridir. Bakımlı tırnaklara ve ellere sahip olmayı herkes ister. Kişisel bakımın en önemli göstergelerinden biri de tırnak bakımı ve bakımlı görünüme sahip olan ellerdir.

-Yeterince nemlendirilmeyen eller kuru ve bakımsız bir görünümde olur. Ayrıca el bakımına özen göstermediğinizde erken yaşlanma belirtilerine de maruz kalabilirsiniz.

-Güzellik kavramının baştan aşağı bir bütün olduğunu ve ellerinizin, tırnaklarınızın hatta parmaklarınızın da bu bütüne dahil olduğunu unutmamalısınız.

Kullanım Şekli: Yeterli miktarda ürünü ellerinize, tırnaklarınıza ve tırnak diplerinize masaj yaparak uygulayabilirsiniz.

Kullanım Sıklığı: Ellerinizde kuruluk hissettiğiniz ve neme ihtiyaç duyduğunuz her an kullanabilirsiniz.

Darphin markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Yorumlar
D** K**
27.04.2022
harika

Bu kadar hızlı emilen bi el kremi yok

C** y**
27.04.2022
Çok beğendim.

Tırnak etleri için aldım bayağı yumuşalttı.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Darphin All Day Hydrating Hand And Nail Cream 75 ml

669TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim