Daylong Actinica Lotion 80 ml

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Daylong Ürünlerini Gör

21021

7612076396470

5/1
PİYASA FİYATI 344.75 TL
SATIŞ FİYATI 310.27 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Daylong Actinica Lotion 80 ml Güneş Koruyucu Losyon

Daylong Actinica Lotion 80 ml - Güneş Koruyucu Losyon

Marka Adı: Daylong
Ürün Adı: Daylong Actinica Lotion
Ürün Miktarı: 80 ml
Ürün Özellikleri: Hassas ve alerjik ciltlerin kullanımına uygundur. Yüksek derecede Güneş koruması sağlar. Cilde koruyuculuk sağlarken, nemlenme de sağlar. Ciltte uzun süre etkisini korumaya çalışır. Güneş koruyucu ürünlerin her mevsimde kullanılması önerilir.
Sonuç: Cildin güneş' ten korunmasına yardımcıdır.
Kullanım Şekli: Güneş'e çıkmadan 20 dakika önce uygulayın. Kıyafetlerinizi giymeden önce, cildinizde emilmesini bekleyin. Beklenmeyen bir etkiyle karşılaştığınızda, ürünü kullanmayı bırakın.
Güneşe karşı korunmak oldukça önemlidir. Bu konuda atılacak en önemli adım, sabah 10 ile öğleden sonra saat 2 saatleri arasında, Güneş'te kalmamaya dikkat etmektir. Çünkü bu süre içinde, Güneş'in cilde zarar veren ışınları oldukça yüksektir.
Güneşin zararlı etkilerinden korunmak için, atılacak bir diğer adım ise, Güneş koruyucu ürünler kullanmaktır. Bu koruyucular, sadece yazın değil, her mevsim uygulanmalıdır.
Daylong Actinica Lotion 80 ml - Güneş Koruyucu Losyon
Daylong Actinica Lotion 80 ml, aşırı hassas ciltlerin, cilt rahatsızlığı riski yüksek olanların kullanımına uygun olarak geliştirilmiş bir üründür. Güneş ışınlarına karşı uzun süreli koruma sağlar. Cildi aynı zamanda nemlendirmeye de yardımcıdır.
UVA ve UVB ışınlarına karşı çok yüksek spektrumlu bir koruma sağlamaya yardımcıdır. Daylong Actinica Lotion'un, her sabah, gün boyu Güneşe maruz kalacak alanlara uygulanması gerekir.
Çok hassas ciltlerin bile rahatlıkla kullanabileceği, Daylong Actinica Lotion, suya karşı dayanıklı formüle sahiptir. Her ne kadar uzun süre koruma sağlasa da, belirli saatlerde Güneş altında kalmamaya dikkat edilmesi gerekir.
Güneşin zararlı etkileri, ciltte erken yaşlanmaya, kızarıklıklara, lekelenmelere ve daha birçok olumsuz etkilere yol açabilir. Güneşin zararlı ışınlarından korunmak, son derece önemlidir.
Daylong Actinica Lotion 80 ml ürününü, Turuncu Kasa'da uygun fiyata bulabilirsiniz.
Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Daylong Actinica Lotion 80 ml

310.27TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim