Daylong Sensitive SPF30 Güneş Koruyucu Sprey 150ml

Daylong Sensitive SPF30 Güneş Koruyucu Sprey 150ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Daylong Sensitive SPF30 Güneş Koruyucu Sprey 150ml

Markası : Daylong Ürünlerini Gör

30660

7612076455238

55
PİYASA FİYATI 329.49 TL
SATIŞ FİYATI 296.54 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Daylong Sensitive SPF30 Güneş Koruyucu Sprey 150ml

Marka Adı: Daylong

Ürün Adı: Daylong SPF 30 Spray 150 ml Güneş Koruyucu Jel Sprey 

Ürün Miktarı: 150 ml

Ürün Özellikleri: Cildi güneşten korumaya yardımcı jel forma sahip üründür. Güneş alerjisine ve yağlanmaya meyilli ciltler için uygundur. Hafif ve yağsız formülü ile cilde kolayca sürülür. Cilt tarafından kolayca emilir ve matlaştırıcı bir etki bırakabilir. Sprey formu il ulaşılması zor bölgelere de uygulama yapılabilir. Spor aktivitelerinde kullanım için de idealdir. Suya karşı dayanıklı olduğu belirtilmektedir. Koruyucu madde ve parfüm içermez. Yetişkinlerin ve çocukların kullanımına uygundur.

Kumaşlarda renk değişikliğine sebep olabileceğinden, ürünü uyguladıktan sonra kuruması için birkaç dakika bekledikten sonra giyinmeniz önerilir.

Sonuç: Spf 30 derecelik açıyla cildi güneşin zararlı ışınlarından korumaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Güneşe çıkmadan önce yaklaşık 20 dakika önce uygulama yapılır. Eğer kozmetik ürünlerle birlikte kullanımı gerçekleştirilecekse, önce Daylong Ultra SPF 30 Güneş Koruyucu Jel Sprey ’in uygulanması önerilir. Ürünü yeterli miktarda uygulamaya özen gösterin. Yeterli miktarın, yetişkin bir birey için yaklaşık 6 tatlı kaşığı olduğu belirtilmektedir. Uygulanması gereken miktardan daha az bir miktarda uygulama yapmak, ürünün koruma düzeyini azaltabilir.

Beklenmeyen bir durumla karşılaşılması durumunda kullanıma ara verilmeli ve bir uzmana danışılmalıdır.

Terleme, yüzme ve kurulanma gibi durumlardan sonra, yüksek düzeyde korunma elde edebilmek için yenilenmelidir.

İçerik: Aqua, Ethylhexyl methoxycinnamete,alcohol,diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate,bis-ethylhexyl-oxyphenol methoxyphenyl triazine, dimethicone,vp/eicosene copolymer,c-12-15 alkyl benzoate,dibutyl adipate,cyclodextrin,tocopherol,acrylates/C10-30 Alkyl acrylate crosspolymer,triethanolamine,lauryl glucoside,trisodium ethylenediamine disuccinate,BHT

 

Güneşin zararlı ışınlarından korunmak gerektiği konusunda çoğu insan bilinç sahibidir. Çünkü güneş ışınlarından korunmamak, pek çok istenmeyen sonucu beraberinde getirebilir. Alınabilecek en önemli tedbirlerden birisi de güneş koruyucu ürünler kullanmaktır.

Ancak güneş koruyucu ürünlerin kullanılması durumunda dahi, çok fazla güneş altında kalmamaya özen göstermek gerekir. Güneş ışınlarının en yoğun olduğu öğle saatlerinde, özellikle bebek ve çocukları güneş ışınlarından korumak gerekir.

 

Daylong SPF 30 Spray 150 ml Güneş Koruyucu Jel Sprey, yağlanmaya eğimli ve güneş alerjisine yatkın ciltlerin kullanımına uygun olarak geliştirilmiştir. Yağsız ve hafif formülü ile cilt tarafından kolayca emilir ve matlaştırıcı bir his bırakmaya çalışır.

İçerdiği SPF 30 derecelik açıyla yetişkin ve çocuklara güneş koruması sağlamaya çalışır.

Koruyucu madde, emülgatör, parfüm içermez.

UVA ve UVB ışınlarına karşı yüksek koruma sağlamayı amaçlar. Tüylü bölgelere ve ulaşılması zor bölgelere de kolayca uygulanır. Spor aktivitelerinde kullanmak için de tercih edilebilir.

 
Daylong SPF 30 Spray 150 ml Güneş Koruyucu Jel Sprey, Turuncu Kasa'da indirimli fiyata satılmaktadır.

Yorumlar
h** k**
16.09.2022
hasan koca

Yağlı ciltler için çok iyi, tavsiye ederim.

m** d**
09.06.2021
dışarıya göre fiyatı çok uygun

Benim gibi karma ciltler için çok ideal yıllardır kullanıyorum bende tek sivilce yapmayan topak topak olmayan güneş kremi

D** I**
27.05.2021
Mutlaka Deneyinn

Daylong her zaman için favorim fakat bu serisi. Turuncu seriden bu kadar memnun kalmamıştım. Face'ini de kullanıyordum ve bu kez vücut için olan bu spreyi satın aldım. İnanılmaz yumuşak, kokusuz, hemen emiliyor. Tavsiye ederim.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Daylong Sensitive SPF30 Güneş Koruyucu Sprey 150ml

296.54TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim