Bioderma ABCDerm Change Intensive Creme 75 g

Bioderma ABCDerm Change Intensive Creme 75 g
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Bioderma ABCDerm Change Intensive Creme 75 g
  • Bioderma ABCDerm Change Intensive Creme 75 g

Markası : Bioderma Ürünlerini Gör

2278

3701129802168

55
PİYASA FİYATI 379.50 TL
SATIŞ FİYATI 341.55 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Outlet - Bioderma ABCDerm Change Intensive Cream 75 ml (S.K.T 08-2024)

Bu Ürünün Outleti Var

Outlet - Bioderma ABCDerm Change Intensive Cream 75 ml (S.K.T 08-2024)

Marka Adı: Bioderma

Ürün Adı: Bioderma ABCDerm Change Intensive Creme 


Ürün Miktarı: 75 g


Ürün Özellikleri:

ioderma ABCDerm Change Intensive Creme, genellikle bebeklerin hassas cildinde oluşan ve bebek bezi kullanımından kaynaklanan tahriş, kızarıklık veya pişik gibi cilt problemlerine karşı geliştirilmiş bir üründür.

Bu krem bazı özelliklere sahip olabilir:

  1. Tahrişleri Yatıştırma: Bebek bezi kullanımı sırasında cildin temas ettiği bölgelerde oluşan tahrişleri yatıştırmak için tasarlanmıştır. Pişik veya kızarıklık gibi durumlarla mücadele etmeye yardımcı olabilir.

  2. Cildi Koruma: Bebek cildini dış etkenlerden korumak amacıyla geliştirilmiştir. Cildin nem bariyerini güçlendirmeye ve dış etkenlerin neden olduğu tahrişleri engellemeye yardımcı olabilir.

  3. Nemlendirme: Cildin nem dengesini korumaya ve nemlendirici bir etki sağlamaya yöneliktir. Hassas bebek cildinin kurumasını engellemeye çalışabilir.

  4. Hipoalerjenik Formül: Hassas bebek cildi için geliştirilmiş ve genellikle hipoalerjenik olan bir formül içerebilir. Bu da alerjik reaksiyon riskini azaltmaya yardımcı olabilir.

Bioderma ABCDerm Change Intensive Creme, bebeklerin hassas cildinde oluşan pişik, tahriş ve kızarıklıkları yatıştırmak, cildi korumak ve nemlendirmek için özel olarak tasarlanmış bir üründür. Bebek bezinin neden olduğu tahrişleri hafifletmeye ve cildin daha sağlıklı bir duruma gelmesine destek olabilir.


Sonuç : Bebeğin bezli bölgesinde görülebilecek tahrişleri yatıştırmaya yardımcı olur.


Kullanım Şekli
:

 Bebeğinizin bezini her değiştirdiğinizde temizlenmiş ve kuru bezli bölgeye kalın bir tabaka halinde uygulayın. Pişik oluşmadan düzenli kullanarak, pişik oluşumlarının önüne geçebilirsiniz.

İçerik:

WATER, GLYCERIN, ZINC OXIDE, KAOLIN, BUTYLENE GLYCOL, TALC,PANTHENOL, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), HYDROXYETHYLCELLULOSE, CAPRYLOYLGLYCINE.


Bioderma ABCDerm Change Intensive Creme 75 g, sitemizde ucuz fiyata satılan bir üründür. Turuncu Kasa’da uygun fiyatlar ve ürün çeşitliliği bir arada. İnceleyin, indirimleri kaçırmayın.

Yorumlar
s** b**
21.11.2023
mükemmel ürün

olum pişik olmuşdu aldım ve hemen geçirdi mükemmel bi ürün ayrıca turuncukasa ayrı teşekür ederim tester içinde ayrı teşekür ederim

y** y**
21.11.2023
mükemmel ürün

çocuğum için adlım mükemmel

E** U**
08.04.2022
güzel ürün

kesinlikle çok güzel bir ürün pişiği hemen geçiriyor

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Bioderma ABCDerm Change Intensive Creme 75 g

341.55TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim