Klorane Mangue Cream 125 ml Mango Yağı İçeren Kuru, Boyalı Ve Yıpranmış Saçlar İçin Durulanmayan Bakım Kremi

Klorane Mango Yağı İçeren Yıpranmış Saçlar İçin Durulanmayan Bakım 100 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Klorane Mango Yağı İçeren Yıpranmış Saçlar İçin Durulanmayan Bakım 100 ml

Markası : Klorane Ürünlerini Gör

11159

3282779058223

5/1
69.15 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Klorane Mangue Cream 125 ml

Mango Yağı İçeren Kuru, Boyalı Ve Yıpranmış Saçlar İçin Durulanmayan Bakım Kremi

Saçlar, pek çok sebepten ötürü yıpranırlar ama en çok, boyama,renk açma, perma, sıkça uygulanan fön işlemleri, stres, dengesiz beslenme,güneş ve deniz suyuna maruz kalma gibi sayabileceğimiz daha bir çok faktörden dolayı saçlar, yıpranır, cansızlaşır ve kırılmaya başlar.

Yıpranmış ve kuru saçlara için geliştirilen ürün formülüne mango yağı eklenmiştir.

İçeriğinde Kullanmış olduğu bütün bitkileri çok iyi olan toleransları sayesinde seçen Klorane markası, Phytofiliere denilen, katı ve titiz kurallara uyularak yetiştirilen ve yine aynı kurallara bağlı kalınarak hasat edilen ürünleri yine aynı şekilde en katı kurallara bağlı kalarak en güçlü etkileri elde edilmektedir.

Derinlemesine bakım sağlayan, saçların kabarmasını ve elektriklenmesini engelleyen bakım kremi durulanmadığı için saç telleri üzerinde tutunmaya ve saçları nemlendirmeye yardım eder.

Klorane Mangue Cream 125 ml Mango Yağı İçeren Kuru, Boyalı Ve Yıpranmış Saçlar İçin Durulanmayan Bakım Kremi, formülünde bulunan besleyici ajanlar saçların düzgünleşmesine yardımcı olur.

Kadınlar da erkekler de yıllardır güzel saçlara kavuşabilmek için uğraşıp durmuşlardır, özellikle kadınların en önemli güzellik unsuru olan saçlar bakımlı, ışıltılı ve canlı görünümleriyle kendilerini daha da güzel hissetmelerini sağlamaktadır, dolayısıyla kişinin psikolojisi üzerinde de önemli etkileri olmaktadır.

Kullanım Şekli:

Yıkayıp durulamış olduğunuz saçlar üzerinde nemli veya kuru saçlara masaj yaparak uygulayınız, istediğiniz şekilde biçim veriniz.

Saçlarınızın rahatça tarandığını ve daha kolay şekil aldığını göreceksiniz.

rKlorane Mangue Cream 125 ml Mango Yağı İçeren Kuru, Boyalı Ve Yıpranmış Saçlar İçin Durulanmayan Bakım Kremini, sitemizde uygun fiyata satılmaktadır, sitemizi inceleyiniz ve kaliteyi ucuza alınız.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Klorane Mangue Cream 125 ml Mango Yağı İçeren Kuru, Boyalı Ve Yıpranmış Saçlar İçin Durulanmayan Bakım Kremi

69.15TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim