Humana Bebek Sütü 1 350 gr

Humana Bebek Sütü 1 350 gr
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Humana Bebek Sütü 1 350 gr

Markası : Humana Ürünlerini Gör

1500

4031244784834

52
192.9 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

HUMANA BEBEK SÜTÜ 1 350 GR

Bebeğiniz için en üstün besin anne sütüdür. Humana 1 Bebek Sütü, doğum sonrasında anne sütü ile beslenmeyen bebeklerin beslenmesi için uygundur. Sadece anne sütü ile beslenmenin mümkün olmadığı durumlarda ve yetkili sağlık çalışanının önerisiyle kullanılmalıdır.

HAZIRLANIŞI :

1- Yeterli miktarda suyu kaynatınız ve soğutarak 50°C sıcaklığa getiriniz. Kaynatılmış soğutulmuş suyun yaklaşık yanı sıra temiz bir biberon şişesine dökünüz.

2- Ürün kutusundan çıkan Humana ölçüm kaşığını tozu sıkıştırmadan doldurunuz ve kaşıktaki fazlalığı alınız. Biberonun içine beslenme tablosunda belirtilen miktarda Humana 1 koyunuz.

3- Biberonun ağzını kapatınız ve hemen kuvvetle çalkalayınız. Suyun kalanını ekleyiniz ve şişeyi bir kez daha kuvvetle çalkalayınız. Biberonun içindeki mamanın sıcaklığını vücut sıcaklığı (yaklaşık 37°C) olana kadar soğutup, kontrol ediniz el bileğinizin iç kısmı ile).

İÇİNDEKİLER :

Yağı alınmış süt, demineralize peynir altı suyu, yağlar (bitkisel yağlar (palm, kanola, ayçiçeğil; mortierella alpina), laktoz, galakto-oligosakkarit şurubu (süften), peyniraltı suyu protein konsantresi, kalsiyum karbonat potasyum klorür, ortofosforik asidin kalsiyum tuzlan, hayvansal yağ (balık yağı), sodyum sitrat, kolin bitartarat, L-tirozin, vitamin kanşımı (C vitamini, niasin, E vitamini, pantotenik asit, tiamin, A vitamini, B6 vitamini, riboflavin, folik asit, K vitamini, biofin D vitamini, B12 vitamini), taurin, nükleotidler (sitidin 5'-monofosfot, Üridin 5'-monofosfot, inosin 5'-monofosfot, adenozin 5'-monofosfot), magnezyum karbonat, inositol 5-monofosfot, guanozin potasyum sitrat, demir Il sülfat, stabilizör: L(+) laktik asit çinko sülfat, bakır-lizin kompleksi, potasyum iyodat mangan sülfat, sodyum selenat.

Yorumlar
A** **
23.07.2021
Ahmet

88 Liradan 57 Liraya mı Düşmüş..Demin 800 Gr 83 Liraya Aldım..Ayrıca 350 Gr Bile 45 Lira.. Bukadar Abartmayın..

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Humana Bebek Sütü 1 350 gr

192.9TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim