Derma E Stretch Mark Creme 113 ml Çatlak Kremi

Derma E Stretch Mark Creme Bitkisel Bazlı Çatlak Kremi 113g
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Derma E Stretch Mark Creme Bitkisel Bazlı Çatlak Kremi 113g

40003

30985081503

5/1
112.88 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Derma E Stretch Mark Creme 113 ml Çatlak Kremi

Marka Adı: Derma E

Ürün Adı: Derma E Stretch Mark Creme Çatlak Kremi

Ürün Miktarı: 113 ml

Ürün Özellikleri:

- Çatlaklarının görünümünü azaltır, cildin dokusunu geliştirmeye yardımcı olur.

- Cildi güçlendirmeye, beslemeye, nemlendirmeye çalışır. Derma E Pürüzsüzleştirici bakım sağlamaya yardımcı olur. Çatlakları yumuşatır.

Argan yağı, kakao yağı, hindistan cevizi yağı ve shea yağı yoğun cilt esnekliğini artırmaya yardımcı olur.

- Tam spektrumlu vitamin E (alfa, beta, gama, delta tokoferoller e tokotrienoller) iyileşmesini sağlamak için cildi beslemeye yardımcıdır. 

- Yumuşak, pürüzsüz daha esnek bir cilt için nemi bağlamaya destek olur. Hipoalerjenik, Vegan, paraben içermeyen, glutensiz ve GDO içermez.

- Hafif ve yağsız bir yapıya sahiptir.

- İçeriğinde argan yağı, kakao yağı, hindistan cevizi yağı ve shea yağı bulunmaktadır.

- İçeriğindeki E vitamini cildin esnekliğini arttırarak çatlakları azaltmak için cildinize destek olur.

- Ciltte oluşan çatlakların oluşturduğu yırtılmaları en aza indirmeye çalışır.

- Cildinizin daha sağlıklı daha güçlü yapıda olması için bakımına özen göstermelisiniz.

Argan yağı: Bilimsel adı Argania Spinosa Sapotaceae ailesinden olan argan ağacının meyvesinden argan yağı elde edilir. Cilt üzerinde besleyici ve hatta gençleştirici etkisi ile bakımınıza yardımcı olur. Anti-inflamatuar ve antibakteriyel özellikleri vardır. Çatlakları azaltmaya yardımcı olur. Pürüzsüzleştirmeye, cildin esnekliğini arttırmaya destek sağlar.

Hindistan cevizi yağı: İçeriğinde kalsiyum, demir, bakır ve potasyum bulunmaktadır. Cildi yumuşatır ve kırışıklıkların azalmasına yardımcı olur. Sebum üretimini düzenler. Cildin esnekliğini artırmaya ve cilt tonunu dengelemeye destek olur. Antibakteriyel ve yatıştırıcı etkiye sahiptir. Hindistan cevizi yağı cilt çatlaklarına karşı bir araç olup hafiflemek için destek olur. Hindistan cevizi yağının dünyada en büyük üreticileri Malezya, Hindistan, Tayland, Filipinler, Sri Lanka, Endonezya'dır. Cildin doğal yenilenme sürecini hızlandırmaya çalışır. 

Shea Yağı: Diğer adı Karite yağıdır. Afrika’da yetişen karite ağacının cevizlerinden elde edilen, fildişi renkli ve katı formda bir yağdır. Bilinen en güçlü nemlendiricilerden biridir. Antioksidan özelliği vardır. Kozmetik sektöründe önem verilen bir bitkidir. Cildin nem dengesini korumaya yardımcıdır. Vücuttaki çatlaklara ve yaralara etki sağlamaya çalışır. Güneşin zararlı ışınlarından vücudumuzu korumaya yardımcı olur. Çok hassas ciltler için uygun bir yağdır.

Sonuç: Çatlaklardan arınmış pürüzsüz bir cilt için yardımcınız olur.


Kullanım Şekli: Günlük bu ürünü iki ya da üç kez uygulayın. Alanlar üzerinde yoğunlaşarak, dairesel masaj hareketi ile uygulayınız. Nerede çatlakları formu ( uyluk, kalça, karın, göğüs, bel)


Kullanım Sıklığı: Günde iki ya da üç kez kullanılabilir.


İçerik: Purified Water (Aqua), Propanediol (Zemea), Caprylic/Capric Triglyceride, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Cetyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl Stearate, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Organic Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract (1%), Organic Argania Spinosa (Argan) Oil* (1%),Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Panthenol (Provitamin B5), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond)

Uygun fiyat ve kaliteli ürün çeşitlerine Turuncu Kasa'dan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Derma E Stretch Mark Creme 113 ml Çatlak Kremi

112.88TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim