Dermalogica Men Soothing Shave Cream 180 ml

Dermalogica Men Soothing Shave Cream 180 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Dermalogica Men Soothing Shave Cream 180 ml

Markası : Dermalogica Ürünlerini Gör

17030

666151140615

5/1
146.44 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Dermalogica Soothing Shave Cream 180 ml

Hassas Ciltler İçin Tıraş Kremi

Dermalogica Soothing Shave Cream 177 ml

Dermalogica ürünlerini sadece bayanlara yönelik üretmemiş,erkekler için de bakım ürünleri üretmiştir. Tıraş serisi ürünleri erkeklere tıraş öncesi ve sonrasında kolaylık sağlar, bakımını yapar.

Erkeklerin çoğu özellikle çalışan erkekler her gün tıraş olurlar.Kirli sakal sevenler erkekler bile sakallarını şekillendirmek için bazı dönemler tıraş olurlar. Tıraş sonrasında genellikle boyun bölgesinde ciltte kızarıklık, yanma, tahriş, kızarıklık ve kıl dönmesi sorunları görülmektedir. Dermalogica tarafından geliştirilen Soothing Shave Cream kayganlaştırıcı tıraş kremi olup,tıraş sonrası görülen bu sorunları azaltmaya yardım eder.

Bayanlar gibi erkekler de cilt bakımı ve temizliğine önem verir. Ciltlerinin düzgün, pürüzsüz, temiz ve bakımlı olmasını isterler. Dermalogica, erkeklerin cilt bakımına yardımcı olacak ürünler geliştirmektedir.

Dermalogica Soothing Shave Cream 177 ml

Dermalogica Soothing Shave Cream 180 ml, hassas ciltler için geliştirilen tıraş kremi.

Hassas ve kuru ciltlerle birlikte tüm ciltlerin kullanımına uygundur. Ultra kayganlaştırıcı krem, tıraş öncesinde cildi rahatlatmaya ve sakinleştirmeye yardım eder. Tıraşın sebep olduğu tahriş, batma, kaşıntıyı azaltmaya yardım eder. Suni renklendirici ve koku içermez.

Kayganlaştırıcı tıraş kremi kolay ve rahat tıraş olmanıza yardımcı olur.

İçerik:

Mentol, Karakafes Otu, Aloe ve Pantenol

Kullanım Şekli:

Temiz nemli cilde uygulayın. Tek başına veya Pre-Shave Guard üzerine uygulanabilir. Tıraşınızı olabilirsiniz. Sağlığınız açısında tıraş bıçağınızı sıklıkla temizleyin. Tıraş edilen alan durulabilir.

Dermalogica Soothing Shave Cream 180 ml, kampanyalı fiyatıyla ucuzluk ve kalitenin adresi Turuncu Kasa’dan satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Dermalogica Men Soothing Shave Cream 180 ml

146.44TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim