DermaPlus MD Collagen Stem Cell Complex 30 ml

DermaPlus MD Collagen Stem Cell Complex 30 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • DermaPlus MD Collagen Stem Cell Complex 30 ml

Markası : DermaPlus MD Ürünlerini Gör

40449

8682048460316

5/1
604.07 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

DermaPlus MD Collagen Stem Cell Complex 30 ml

Marka Adı:DERMAPLUS MD

Ürün Adı: DermaPlus MD Collagen Stem Cell Complex

Ürün Miktarı: 30 ml

Ürün Özellikleri:

- Saf Collgen içerikli bir serumdur.

- Yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı bir baz ürünüdür.

- Cildi nemlendirmeye ve esnekliğini arttırmaya yardımcı olur.

- Cildin sıkılaşmasına ve kırışıkların azalmasına yardımcı olur.

- Cilde aydınlık ışıltılı bir görünüm sağlamaya çalışır.

- Yumuşak ve kadifemsi bir tene sahip olmanıza yardımcı olur.

- Cilde sağlıklı ve canlı bir görünüm kazandırmaya çalışır.

- Actifirm TS: Centella Asiatica ve Ekinezya Ekstratı içeriği ile fibroblastları uyayarak  kolaje oluşumunu arttırmaya çalışır.

- Aleo Vera: Cilt hassasiyetinde ve alerji problemlerinde yatıştırıcı nemlendirici bitki özüdür.Afrika kökenli zambakgiller familyasından bir bitki türüdür. Bitkinin yapraklarından çıkan jelin şifa özelliği bulunmaktadır. İçeriğinde vitaminler, mineraller, aminoasitler ve enzimlerle önemli bir bitkidir. Ciltte ki deformasyonlarda fayda sağlamaya yardımcıdır. Aleo vera cildin görünümünü düzeltmeye, deriyi temizlemeye yardımcıdır. Cildin rahatlamasına ve cilt yaşlanmasını geciktirici etki sağlamaya destekçidir.

- Allontoin: Deride oluşan kızarıklık ve iritasyon hasarlarını onarmaya yardımcı yatıştırıcı bitki özüdür.Allantoinin diğer özelliği keratolitik hareketidir. Uygulandığı cilde yumuşaklık, düzlük ve sağlıklı görünüm verir. Daha az önemli olmak üzere bir diğer özelliği, cilt nemi üzerindeki yararlı etkisidir.

Özellikle kadınlara 30 yaş üstü yıllarda kâbus haline gelen kırışıklıklar ve sarkmalar oldukça sıkıntı yaşatmaktadır. İnsan cildi yaşlanırken kırışıklık ve sarkmalar kaçınılmaz hale geliyor. Bu durumun önüne geçmek mümkün olmasa da, en azından yavaşlatmak veya geciktirmek mümkün olabiliyor.DermaPlus MD Collagen Stem Cell Complex ile yaşlanmaya karşı savaşabilirsiniz.

Sonuç: Yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı olarak genç bir cilde sahip olmanızı sağlamaya çalışır.Cildi nemlendirmeye ve yenilemeye yardımcı olur.

Kullanım Şekli: Cildi temizledikten sonra fındık büyüklüğünde alınır ve parmak uçlarıyla uygulayın.

DermaPlus ürünlerine Turuncu Kasa'dan uygun fiyatlara ulaşabilirsiniz.

İçerik: Water (Aqua), Lecithin, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Tall Oil Sterol, Linoleic Acid, Tocopherol, Sodium Ascorbate, Butylene Glycol, Centella Asiatica Extract, Echinacea Purpurea Extract, Panthenol, Decarboxy Carsonine HCl, Glycerin, Leontopodium Alpinum Meristem Cell Culture, Xanthan Gum, Yeast Polysaccharides, Methylisothiazolinone, Caprylyl Glycol, Olea Europaea (Olive ) Leaf Extract, Glycosaminoglycans, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Arabidopsis Thaliana Extract, Plankton Extract, Carbomer, Triethanolamine, Allantoin, Phenoxyethanol, Disodium EDTA

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

DermaPlus MD Collagen Stem Cell Complex 30 ml

Bu kategorinin en çok bakılanları

604.07TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim