DermaPlus MD Eyelighten 15 ml

DermaPlus MD Eyelighten 15 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • DermaPlus MD Eyelighten 15 ml

Markası : DermaPlus MD Ürünlerini Gör

40388

839703003588

5/1
482.03 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

DermaPlus MD Eyelighten 15 ml

Marka Adı: DermaPlus MD

Ürün Adı: DermaPlus MD Eyelighten 

Ürün Miktarı: 15 ml

Ürün Özellikleri:

- Göz çevresi bakımı için üretilen bu ürün, göz çevresindeki renk değişikliğini ve şişlikleri gidermeye yardımcı olur.

- Yorgun gözleri canlandırmaya ve aydınlatmaya çalışır.

- Koyu renkli göz halkalarını azaltarak cilt tonunu eşitlemeye yardımcı bir üründür.

- Koyu gözaltı görünümünü azaltmaya yardımcı olarak tasarlanmıştır.

- Gözaltı torbalarını azaltmaya ve göz çevresini sıkılaştırmaya yardımcı olarak, cilde pürüzsüz bir görünüm kazandırmayı amaçlayan göz bakım kremidir.

- Tüm cilt tiplerine uygun bir üründür

- Göz çevresinin dolaşımını hızlandırarak, canlılık katmaya yardımcı olur.

- Göz çevresinde oluşan morlukları azaltmaya ve renk tonlarını açmaya destek bir üründür.

- DermaPlus MD markasının bu ürünü göz çevresindeki şişliği, morlukları ve koyu halkaları azaltırken, göz çevresinin nemlendirilmesine de yardımcı olur.

- Yüz mimiklerinin neden olduğu kırışıklıların oluşmasına engel olarak, cildin yaşlanma belirtilerini ertelemeye yardımcı olur.

- Göz çevresindeki cilt özel bir dikkat gerektirmektedir. Yaşlanma riski en yüksek olan bölgedir. Göz çevresi, cildin en hassas bölgelerinden birisi olduğu için sürekli düzenli bakım yapılması gerekmektedir. 

- Paraben ve koku maddesi içemez.

- Dış etkenlere aşırı duyarlı ve kırışıklıklara açık bir yapısı olduğundan göz çevrenize güvenilir olmayan herhangi bir nemlendirici ya da kırışık karşıtı krem kullanmamanız gerekir. DermaPlus MD markasının yalnızca göz çevresi için formüle edilmiş ürünlerinden kullanarak göz çevrenizi koruma altına alabilirsiniz.

Sonuç: Göz çevresindeki şişkinlik, yorgunluk, morluk ve koyu renkli halkaların giderilmesine yardımcı olarak cilt rengini eşitleyip cilde sağlıklı bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur.

Kullanım Şekli: Parmak uçlarıyla dairesel hareketler yaparak göz çevrenize nazikçe uygulayınız.

İçerik: Water, Butylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate & PEG 100 Stearate %2 Vit K Oxide, Glycerine, Hexyl Laurate, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Kojic Dipalmitate, Sorbitol, Acetyl Tetrapeptide-5, Stearic Acid, PPG-12/SMDICopolymer, Arctostaphylos Uva Ursi Leaf Extract, Cetyl Alcohol, Sorbitan Stearate, Polysorbate 60, Morus Alba Leaf Extract, Dimethicone, Phyllanthus Emblica fruit extract,  Rumex Occidentalis Extract, ChondrusCrispus (Carrageenan), Propylene Glycol, Phenoxyethanol & Caprylyl Glycol & Ethylhexylglycerin & Hexylene Glycol, Alpha Glucosyl Hesperidin, Dextran & Nonapeptide-1, Hexylresorcinol, Ergothioneine, Tocopheryl Acetate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Leukocyte Extract, Wheat Germ Extract, Alpha-Arbutin, PEG-8 (and) Ascorbyl Palmitate (and) Ascorbic Acid (and) Citric Acid, Triethanolamine, Matsutake Kusei Enzymes Extract, Magnesium Aluminum Silicate, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Xanthan Gum, Hydrolyzed Wheat Protein, Dimethylmethoxy Chromanyl Palmitate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Glycosaminoglycans, Disodium EDTA pH – 5,0.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

DermaPlus MD Eyelighten 15 ml

482.03TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim