Diadermine Lift+ İnstant Smoothing Göz Kremi

Diadermine Lift+ İnstant Smoothing Göz Kremi
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Diadermine Lift+ İnstant Smoothing Göz Kremi

Markası : Diadermine Ürünlerini Gör

30250

8410020835711

5/1
148.37 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Diadermine Lift+ İnstant Smoothing Göz Kremi :

 

Marka Adı : Diadermine

Ürün Adı : Diadermine Lift+ İnstant Smoothing Göz Kremi

Ürün Miktarı : 15 ml.

Ürün Özellikleri : Göz altında sıkılaşma, pürüzsüzleşme sağlamaya yardımcı kremdir. 25 yaşlarından 50’li yaşların ortalarına kadar olan kişilerin kullanımı için uygundur. Bitki özlü sıkılaştırıcılar içermektedir. Göz çevresine daha aydınlık, düzgün, canlanmış bir görünüm vermeye yardım eder. Cildin sıkılaşmasını sağlamaya  yardımcı olur.

Sonuç : Göz çevresi için düzgünleştirici bakım sunmaya yardımcı kremdir.

Kullanım Şekli : Düzenli olarak her gün, temiz ve kuru göz çevresine parmak uçlarınızla masaj yaparak uygulayınız.

Yüz bölgesi sürekli açıkta olduğundan dışarıdan alabileceği yıpratıcı etkilere daha fazla açıktır, özellikle de göz çevresi sürekli olarak mimik hareketleri yapıldığından ve ince yapıda olduğundan daha kolay kırışır ve ince çizgiler oluşur. İlerleyen yaşla birlikte bu etkiler artabilir, bu nedenle göz çevresine uygun olan ürünlerle bakımının yapılması gerekir.

Diadermine Lift+ İnstant Smoothing Göz Kremi, göz çevresine canlılık, aydınlık etki, nem, sıkılık vermeye yardım eder. İnce çizgi ve kırışıklık görünümlerinde azalma sağlamaya daha düzgün bir görünüm elde etmeye yardım eder.

Diadermine Lift serisi yaşlanma karşıtı bakım sunmaya yardımcı olabilmek için tasarlanmıştır. Cildin farklı ihtiyaçları için tasarlamış olduğu ürünleri ile daha düzgün ve kusurları azaltılmış bir etki sağlamaya yardım eder. Etkileri dermatologların gözetiminde kanıtlanmış olan ürünleri ile hassas ciltlerde bile kullanıma uygun özellik taşımaktadır.

Fransa’da ilk çıkartılmaya başladığı günden bu yana 100 yıldan fazla bir zaman geçmiştir ve bu tecrübe ile ürünler tasarlanmakta, dünyanın pek çok yerinde beğenilerek kullanılmaktadır.

Diadermine Lift+ İnstant Smoothing Göz Kremi, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

 

 

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Diadermine Lift+ İnstant Smoothing Göz Kremi

148.37TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim