Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.

Durex Yok Ötesi Ekstra İnce Ekstra His 10lu Prezervatif (S.K.T 03-2028)

Durex Yok Ötesi Ekstra İnce Ekstra His 10lu Prezervatif (S.K.T 04-2025)
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Durex Yok Ötesi Ekstra İnce Ekstra His 10lu Prezervatif (S.K.T 04-2025)
  • Durex Yok Ötesi Ekstra İnce Ekstra His 10lu Prezervatif

Markası : Durex Ürünlerini Gör

41776

5052197052794

5/1
PİYASA FİYATI 259.90 TL
SATIŞ FİYATI 155.94 TL
455
Kişinin Favorisi

Ürün Adı: Durex Yok Ötesi Ekstra İnce Ekstra His 10lu Prezervatif

Marka Adı: Durex

Ürün Miktarı: 10'lu paket

Ürün Özellikleri:

- Aile planlaması, çiftlerin istedikleri zamanda ve sayıda bakabilecekleri çocuk sahibi olmalarını amaçlayan bir sistemdir. Aile planlamasında korunma yöntemleri topluma ve kültüre göre değişebilmektedir.

- Günümüzde doğum kontrol yöntemi açısından en çok tercih edilen yöntemlerden birisi prezervatif kullanımıdır. Doğru kullanıldığı takdirde yüksek oranda koruma sağlarken aynı zamanda cinsel yolla bulaşabilecek rahatsızlıkların önüne de geçilmesine destek olur.

- Durex Yok Ötesi Ekstra İnce Ekstra His 10lu Prezervatif, partneriniz ile yakın uyuma imkan sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

- Ürün, ekstra duyarlıklık sağlamak için ekstra incedir.

- Prezervatif kullanılırken bazı detaylara dikkat etmek gerekir. Mesela ambalajından çok dikkatli çıkarılmalı, son kullanma tarihine dikkat edilmeli ve koruyuculuk özelliğinin azalmaması için güneşli bir yerde saklanmamalıdır.

- Aynı zamanda koruyuculuğunun etkili olması için ürün açıldıktan sonra erekte olan penise takılmalıdır.

- Nominal genişliği 52 mm olan ürünün kullanımı oldukça kolaydır. Çok ince bir yapıya sahip olduğu için ambalajı açarken ürüne zarar vermemeye dikkat edilmesi gerekir.

- Dermatolojik olarak test edilmiş olan ürün, 100% elektronik olarak test edilmiştir.

- Elektronik test ise, gebelik ve bulaşıcı rahatsızlık riskini en aza indirmeye destek olmak amacıyla prezervatiflerin herhangi bir hava deliği olmadığından emin olmak için yapılan kontrol işlemidir.

- Durex, 86 yılı aşan tecrübesi ile kaliteyi ve kontrolü standardize eden bir markadır.

- Markanın en ince özellikte olan Durex Yok Ötesi Prezervatif'inin tercih ederek zevki alışılanın ötesinde hissedebilirsiniz.

- Durex, prezervatif üretimi konusunda uzmandır. Markanın ürünleri performansı arttırmak için yumuşak lateksten yapılmaktadır.

- Aynı zamanda kalite güvencesinin yanı sıra kullanıcının sağlığını da önemsemektedir. Bu yüzden de ürünler laboratuvar testlerinden geçmek zorundadır.

Kullanım Şekli: Uzun tırnaklar ve sivri cisimler ürüne zarar verebileceği için, paketi özenli bir şekilde açınız.

- Yuvarlatılmış halkanın dışta kalmış olmasına dikkat ediniz ve ürünü rezervuar ucunun içinde hava kalmayacak şekilde erekte olmuş penise takınız.

- Ürünü penis üzerinde yuvarlayarak açınız ve penis üzerinde kaymamasına, sıkmamasına dikkat ediniz.

- Kullanım sonrasında ise ürünü çöpe atınız. Tuvalete atmayınız.

Kullanım Sıklığı: Bir prezervatif yalnızca bir kullanımlıktır. Sağlıklı bir cinsel yaşam için ürünün kullanılması önerilir.

Durex Yok Ötesi Ekstra İnce Ekstra His 10lu Prezervatif'i ya da markanın diğer ürünlerini uygun fiyatın adresi Turuncu Kasa'dan temin edebilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Durex Yok Ötesi Ekstra İnce Ekstra His 10lu Prezervatif (S.K.T 03-2028)

155.94TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim