Equal Classic For Men Deodorant sprey 150 ml

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Equal Ürünlerini Gör

6276

8690973030252

5/1
83 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Equal Classic For Men Deodorant sprey 150 ml :

Equal Classic For Men Deodorant sprey 150 ml : Erkekler için geliştirilmiş olan ürün harika, çekici, erkeksi bir kokuya sahiptir. Sürekli hareket halinde olan erkeklerin, spor yapan ve hayatın koşturmacasında kaybolanların yanlarından ayıramayacakları bir deodorant. Özellikle yaz aylarında sık sık karşılaşılan ter kokusu ve ya ağır parfüm kokularından bunalanlar için harika bir çözüm tabii ki deodorantlardır. Hem ter kokmanıza engel olmaya yardım eder, hem de ağır olmayan, erkeksi, hafif kokuları ile etrafa güzel kokmanızı sağlar. Tüm gün hareket halindeyken bile kendinize güvenmenizi sağlar ve sosyal ortamlarda daha rahat hareket edebilirsiniz. 1957 senesinde kurulan Hunca kozmetik tarafından üretilen Equal Classic For Men Deodorant sprey, çağdaş erkeğin klasik kokusu. Meyve notaları ağırlıkta olan kokusuyla etrafınızı büyüleyin. Hunca Kozmetik, yenilikçi ruhu ile her geçen gün değişik kişisel bakım ürünleri piyasaya sunmaktadır. Kişisel bakım konusunda insanları bilinçlendirmeyi kendine vazife edinmiş bir marka olarak bu sektörde pek çok farklı ürünler geliştirmektedir. Equal Classic For Men Deodorant sprey, Turuncu Kasa’da satılan fiyatı uygun olan bir üründür. Ucuzluğun yeni rengi Turuncu Kasa.

Erkekler için geliştirilmiş olan ürün hoş, çekici,romantik bir kokuya sahiptir.

Sürekli hareket halinde olan erkeklerin, spor yapan ve hayatın koşturmacasında kaybolanların kullanabileceği, yanlarından ayıramayacakları bir deodorant.

Özellikle yaz aylarında sık sık karşılaşılan ter kokusu veya ağır parfüm kokularından bunalanlar için çözüm; deodorantlardır.

Hem ter kokmanızı engellemeye yardım eder; hem de ağır olmayan, erkeksi, hafif kokuları ile etrafa güzel kokmanıza yardımcı olur.

Tüm gün hareket halindeyken bile kendinize güvenmenizi sağlar ve sosyal ortamlarda daha rahat hareket edebilirsiniz.

1957 senesinde kurulan Hunca kozmetik tarafından üretilen Equal Classic For Men Deodorant sprey, çağdaş erkeğin klasik kokusu. Meyve notaları ağırlıkta olan kokusuyla etrafınızı büyüleyebilirsiniz.

Hunca Kozmetik, yenilikçi ruhu ile her geçen gün değişik kişisel bakım ürünleri piyasaya sunmaktadır.

Kişisel bakım konusunda insanları bilinçlendirmeyi kendine vazife edinmiş bir marka olarak bu sektörde pek çok farklı ürünler geliştirmektedir.

Equal Classic For Men Deodorant sprey, Turuncu Kasa’dasatılan fiyatı uygun olan bir üründür. Ucuzluğun yeni rengi Turuncu Kasa.

İnceleyin, indirimleri kaçırmayın.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Equal Classic For Men Deodorant sprey 150 ml

83TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim