Erkekler İçin Kişisel Bakım Seti

Erkekler İçin Kişisel Bakım Seti
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Erkekler İçin Kişisel Bakım Seti

Markası : DİĞER Ürünlerini Gör

HDY3004

5/1
97.12 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

ÜRÜNLERİNİZ ÜCRETSİZ HEDİYE PAKETİ İÇERİSİNDE GÖNDERİLECEKTİR.

Erkekler İçin Kişisel Bakım Seti :

 

Nivea Formen Q10 Enerji Veren Traş Jeli 200 ml - Gillette Blue 2 Plus 10 lu Kullan At Tıraş Bıçağı -Equal İntense Deo Roll on For Men 50 ml -  Equal İntense For Men EDT 75 ml - Equal İntense For Men Deodorant Sprey 150 ml - Arko Men Ice Mint Tıraş Kolonyası 250 ml, erkeklerin kullanımı için özel olarak hazırlanmış bir hediye setidir.

*Nivea Formen Q10 Enerji Veren Traş Jeli 200 ml:

Erkeklerin tıraş bakımları için tasarlanmış olan tıraş jeli ile daha kolay ve keyifli bir tıraş yaşayabilirsiniz. Tıraş sırasında ciltte oluşabilecek tahrişe karşı koruma sağlamaya yardımcı olabilecek bir tıraş jelidir. Üstelik cilt için enerji verici, canlandırıcı etkiye sahiptir. Koenzim Q10 ve Taurine içeren formülü ile cilde bakım yapmaya da yardım eder. Cilde yumuşaklık ve kayganlık sağlayarak daha yakın tıraş hissi ve enerji vermeye yardım yardım eder. Sakalların yumuşamasını sağlayarak ciltte pürüzsüz bir tıraş keyfi yaşayabilir ve aynı zamanda ciltte oluşan yorgunluk belirtileri ile savaşabilirsiniz. Erkeklerin en çok tercih ettiği jel formuna sahiptir. Ufak bir parça tüm yüz için yeterli olabilir. Nivea markası 100 yılı aşkın tecrübesi ve geniş bir ürün yelpazesi ile hem dünyada hem de Türkiye’de pek çok ürün çeşidi sunmaktadır.

Kullanım Şekli : Islak cilde masaj yaparak uygulayarak köpürtün ve tıraş sonrası yıkayarak temizleyin. Tıraşınızı Gillette serisine ait bir tıraş bıçağı ile tamamlayarak daha pürüzsüz bir tıraş etkisi yakalayabilirsiniz.

 

* Gillette Blue 2 Plus 10 lu Kullan At Tıraş Bıçağı:

Krom kaplamalı 2 tıraş bıçağına sahip olan ürün ayrıca sahip olduğu aloe vera ve E vitamini içeren bantları ile de kolay ve yumuşak bir tıraş keyfi sağlayabilirsiniz. Kullan at özelliği ile genellikle seyahatlerde kullandıktan sonra atabileceğiniz ve hijyenik kullanım sağlayabileceğiniz tıraş bıçaklarıdır. Kaygan bantları ile yüzünüzde kolaya kayarak daha rahat bir tıraş keyfi elde etmenize yardımcı olur.10 adet olarak bulunur.

Kullanım Şekli : Cilde tıraş jeli ya da köpüğü uyguladıktan sonra kullanın ve suyla cildi sakal artıklarından temizleyin.

*Equal İntense Deo Roll on For Men 50 ml:

Hunca kozmetik tarafından tasarlanan, erkeklerin kullanımına özel tasarlanmış koltuk altı rollonudur. Ter kokularına karşı koruma sağlamaya yardımcıdır ve hafif ferahlık veren kokusu ile de uzun süre etkisini koruyabilir. Aynı serinin deodorant ve parfüm seçenekleri de bulunmaktadır ve bu ürünler beraber kullanıldığında daha kalıcı ve çarpıcı bir etki sağlamaya yardımcı olabilirler. Erkekler için ter kokularına karşı roll on formunda ürünler en iyi etkiyi vermeye yardımcı olacaktır.1998 yılında Çıkan Equal serisi günümüze kadar beğenilerek gelmiştir.

Kullanım Şekli : Temiz ve kuru koltuk altına uygulayınız. Gün içinde ihtiyaç duydukça uygulamayı tekrarlayınız.

* Equal İntense For Men EDT 75 ml :

Tarçın, biber, bergamot ve mandalina kokularının birleşimine alt notalarda eşlik eden sandal ağacının, lavanta ve vanilyanın birleşimi ile erkek teninde çarpıcı bir erkek parfümüdür. Kişisel bakımın en önemli parçasından biri olan güzel kokmak için Equal parfüm tercih edebilirsiniz. Kalıcı ve ferahlatıcı hoş kokusuyla erkeklerin beğenerek kullanabileceği parfüm, roll on ile birlikte kullanılarak ter kokularına karşı daha güçlü bir koruma sağlamaya yardım edebilir. Etkisini uzun süre koruyarak gün boyu çarpıcı kokunuzla büyüleyebilirsiniz.

Kullanım Şekli : Temiz ve kuru cilde, boyun ve vücut bölgenize, giysilerinize sıkarak kullanabilirsiniz, gün içinde tekrar kullanabilirsiniz.

 

*Equal İntense For Men Deodorant Sprey 150 ml :

Equal markasına ait kokulardan  intense serisine ait deodoranttır. Setin içinde yer alan diğer roll on ve parfümün etkisini arttırmaya yardımcı olabildiği gibi dilerseniz, gündüz deodorant, akşamları ise daha kalıcı etkili parfüm formunu tercih edebilirsiniz. Tarçın, bergamot, mandalina kokuları ve lavanta, vanilya birleşimini hissettiren deodorant da kalıcı ve ferahlatıcı özeliktedir. Erkekleri ter kokularına karşı da koruma sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli : Temiz ve kuru cilde, elbiselerinize sıkarak kullanabilirsiniz, yaklaşık 15 cm uzaktan sıkarak kullanınız.

 

*Arko Men Ice Mint Tıraş Kolonyası 250 ml :

Tıraş sonrası ciltte oluşan yanma hissini azaltmaya ve hoş kokusuyla serinleme sağlamaya yardımcıdır. Kalıcıdır ve tıraş sonrası erkeklerin vazgeçemediği bakımlarını tamamlamaya yardımcıdır. Erkekler tıraş sonrası kolonya kullanmaktan vazgeçemezler ve uzun yıllardır erkeklerin beğenerek kullandığı Arko tıraş kolonyaları ile hem ferahlık hem kalıcı bir koku etkisi yakalayabilirsiniz.

Kullanım Şekli :

Tıraş sonrası temiz ve kuru cilde pat pat hareketlerle uygulanır, göz çevresine getirilmemelidir.

 

Erkeklerin severek kullanabileceği bakım ürünlerinden oluşan bu Hediye set ile sevdiğiniz erkekleri mutlu edebilirsiniz.

Erkekler İçin Kişisel Bakım Seti, Turuncu Kasa’da uygun fiyat farkı ile satılan üründür.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Erkekler İçin Kişisel Bakım Seti

97.12TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim