Erkekler İçin Saç Ve Kişisel Bakım Hediye Seti

Erkekler İçin Saç Ve Kişisel Bakım Hediye Seti
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Erkekler İçin Saç Ve Kişisel Bakım Hediye Seti

Markası : DİĞER Ürünlerini Gör

HDY3031

5/1
99.46 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

ÜRÜNLERİNİZ ÜCRETSİZ HEDİYE PAKETİ İÇERİSİNDE GÖNDERİLECEKTİR.

Erkekler İçin Saç Ve Kişisel Bakım Hediye Seti :

Rebul Lime (180 ml) - Equal Classic For Men Deodorant sprey 150 ml - Equal Classic For Men EDT 75 ml. -  Prozinc Plus Saç Dökülmesine Karşı Etkili Şampuan 300ml erkeklerin kişisel bakımları olan güzel kokmak ve saç bakımı için tasarlanmış olan ürünlerden oluşan hediye setidir.

 

*Rebul Lime (180 ml) :

Sicilya limonu, bergamot, müge çiçeği ve turunçgillere eşlik eden sandal ağacı özleri ve beyaz musk kokusuna sahip olan kolonya 180 ml olan boyutu ile ekonomik bir kullanım sağlayacaktır. Erkekler kadar kadınların da beğenerek kullanabileceği bir kolonyadır. Tıraş sonrası ya da gün içinde ferahlık istediğinizde kullanabilirsiniz. Uzun yıllardır varlığını sürdüren marka geleneksel kolonya kokularını yıkarak en hoş ve ferahlatıcı kokuları sağlıklı cam şişelerde sunmak için çalışmaktadır.

Kullanım Şekli : Avucunuza aldığınız kolonyayı elinize ya da göze getirmeden yüze uygulayabilirsiniz.

 

*Equal Classic For Men Deodorant sprey(150ml) :

Meyve ve odunsu kokuların birleşimlerinden oluşan bir erkek deodorantıdır. Ter kokularını engellemeye yardım ederken güzel kokmanızı sağlamaya yardımcı olur. Günün her saati kullanarak tazelenebilir ve ferahlatıcı koku etkisini sürdürebilirsiniz.

Kullanım Şekli : Temiz ve kuru koltuk altına, giysilerinize, vücuda 15 cm uzaktan sıkarak kullanabilirsiniz. İhtiyaç duydukça kullanabilirsiniz.

 

*Equal Classic For Men EDT (75 ml) :

Üst Notalarda Bergamot, Lavanta, orta notalarda Yasemin, Tarçın ve alt notalarda ise Sedir Ağacı, Misk, Kehribar, Vanilya kokuları bulunan kalıcı ve etkileyici bir erkek parfümüdür. Hunca kozmetiğe ait olan Equal serisi ilk çıktığı günden bu yana beğenilerek kullanılmaktadır. Kalıcı ve güzel kokuları kullananlar tarafından çok beğenilmektedir. Serinin farklı koku ve ürün çeşitleri de bulunmaktadır. Saf aşk ve cazibenin kokusu olarak bilinen Equal Classic For Men EDT ile çarpıcı kokunuzu uzun süre koruyabilirsiniz.

Kullanım Şekli : Cilde ya da giysinize sıkarak kullanabilir, ihtiyaç halinde tekrar kullanarak kokunuzu yenileyebilirsiniz.

 

*Prozinc Plus Saç Dökülmesine Karşı Etkili Şampuan (300ml) :

Saçlarda yaşanan dökülme sorunu için özel olarak tasarlanmış bir şampuandır. Saçların köklerden besleyerek dökülmeleri azaltmayı ve saçlara daha hacimli ve sağlıklı bir yapı kazandırmayı destekler. Kepek sorununuza da çözüm sağlamak için yardımcıdır. Paraben ve sodyum lauril sülfat içermez, tüm saç tiplerinin kullanımı için uygundur.Trichogen & Saw Palmetto kombinasyonu ile formüle edilmiştir. Panax Ginseng ve Arctium Majus içerir. Saçın kalitesini arttırmaya ve yaşam döngüsünü uzatmaya yardım eder. Düzenli kullanımla kepeklenmeleri önlemeye de yardımcıdır.

Kullanım Şekli : Avucunuza aldığınız ürünü ıslak saçlara dairesel masaj hareketleri ile uygulayın, 2-3 dakika kadar masaj yaparak yedirin, ardından durulayın. Düzenli olarak kullanmaya dikkat edin, günlük kullanıma uygundur.

 

Bu bakım setini kendinize ya da sevdiklerinize hediye olarak alabilirsiniz. Erkeklerin beğenerek kullanacağı bu ürünler ile mutluluk hediye edin.

 

Erkekler İçin Saç Ve Kişisel Bakım Hediye Seti, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Erkekler İçin Saç Ve Kişisel Bakım Hediye Seti

99.46TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim