Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.

Fe Classic 12'li Prezervatif (S.K.T 09-2025)

Fe Classic 12'li Prezervatif
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Fe Classic 12'li Prezervatif

Markası : Fe Ürünlerini Gör

30335

8693203016545

5/1
PİYASA FİYATI 71.30 TL
SATIŞ FİYATI 39.21 TL
454
Kişinin Favorisi

Fe Classic 12'li Prezervatif:

 

Marka Adı : Fe

Ürün Adı : Fe Classic 12'li Prezervatif

Ürün Miktarı : 1 paket içinde 12 adet prezervatif bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri : Doğal latex kauçuktan üretilmiş, classic özellikli prezervatiftir. 52 mm genişliğe sahiptir. Rezervuar uca sahip olan prezervatif, kayganlaştırıcı içermektedir. Elektronik testlerden geçirilerek güvenliği sağlanmıştır.

Sonuç : İstenmeyen gebelik ve cinsel yolla bulaşan rahatsızlıklardan koruma sağlamaya yardımcı, classic özellikli prezervatiftir.

Kullanım Şekli : Cinsel ilişki sırasında, tam birleşme öncesinde erkek tarafından takılarak kullanılır ve her ürün sadece tek kullanımlıktır.

İçerik : Doğal latex kauçuktan üretilmiştir.

 Fe Classic 12'li Prezervatif

Sağlıklı bir cinsel ilişki tek eşlilik ile mümkün olabilir, diye açıklama yapan uzmanlar ilişkilerinizde istenmeyen gebeliklere karşı koruma sağlamaya, cinsel yolla bulaşabilen rahatsızlıklara karşı koruyuculuk sağlamaya yardımcı prezervatiflerin kullanımını önermektedirler.

Hiçbir ürün ya da koruma şekli %100 koruma sağlamaz, ancak en iyi koruma sağlamaya yardımcı ürünler prezervatiflerdir. Doğru şekilde kullanıldıklarında etkili bir koruma sağlamaya yardımcı olurlar.

Fe markası pek çok farklı özelliğe sahip prezervatif çeşidine sahiptir. 1987 Yılında kurulan Ataş firması tarafından üretilen Fe markası, her geçen gün gelişmekte ve insanların kişisel ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamaya çalışmaktadır. Ayrıca farklı ürün çeşitleri de bulunan Fe diş bakımı için de ürün çeşitlerine sahiptir.

Fe Classic 12'li Prezervatif, rezervuar uçlu, kayganlaştırıcı içeren prezervatiftir. Doğal latex kauçuktan tasarlanmıştır, etkili koruyuculuğa sahip ürün, elektronik testlerden geçirildikten sonra sizlere sunulmaktadır.

PAKETLEME VE GİZLİLİK:

Gizliliğiniz bizim için son derece önemlidir. Bu sebepten dolayı sitemizden almış olduğunuz cinsel sağlık ürünlerin paketlemesi içeriği belli olmayacak şekilde yapılır. Kargo görevlisi dahil olmak üzere 3. şahıslar paketinizin içeriğinde ne olduğunu bilmezler.

Ürünümüzü kredi kartınızla satın aldığınızda hesap özetinde ürünümüzle ilgili herhangi bir bilgi yer almayacaktır.

Fe Classic 12'li Prezervatif, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Fe Classic 12'li Prezervatif (S.K.T 09-2025)

39.21TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim