Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.

Fe Mixed Karışık 12'li Prezervatif (S.K.T 08-2025)

Fe Mixed Karışık 12'li Prezervatif
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Fe Mixed Karışık 12'li Prezervatif

Markası : Fe Ürünlerini Gör

30332

8693203016552

5/1
PİYASA FİYATI 75.37 TL
SATIŞ FİYATI 41.45 TL
456
Kişinin Favorisi

Fe Mixed Karışık 12'li Prezervatif :


Marka Adı : Fe

Ürün Adı : Fe Mixed Karışık 12'li Prezervatif

Ürün Miktarı : 1 paket içinde 12 adet prezervatiftir.

Ürün Özellikleri : Ultra ince, geciktirici jel içeren, renk ve koku içerikli, tırtıklı çeşitleri ile size karışık bir paket hazırlanmıştır. Doğal latex kauçuktan tasarlanmış olan prezervatifler kayganlaştırıcı içerir ve rezervuar uçludur. Her biri ortalama 52mm çapındadır. Ürünlerin güvenlikleri elektronik testlerden geçirildikten sonra paketlenmiştir. 

Sonuç : Koruyuculuk sağlamaya yardımcı prezervatifler, farklı özellikleri ile gecelerinizi renklendirmeye yardım edebilir.

Kullanım Şekli : Cinsel ilişki öncesi erkek tarafından takılarak kullanılması gerekmektedir. Her ürün tek kullanımlıktır ve tam birleşme öncesi kullanılmalıdır.

İçerik : Doğal latex kauçuktur. 4 Farklı özellikte 12 adet prezervatif bulunmaktadır.

 Fe Mixed Karışık 12'li Prezervatif :

Fe prezervatif çeşitleri doğal latexten üretilmektedir. Esnekliği, kolay takılması, rezervuar uçlu olması ve kayganlaştırıcı içermesi tercihleriniz için önemlidir. Her bir ürün tek tek elektronik testten geçirilmiş ve sağlamlıkları onaylanmıştır. Karışık prezervatif çeşiti de farklı özellikteki prezervatif çeşitlerinden biridir.

Fe Mixed Karışık 12'li Prezervatif, 4 farklı özelliğe sahip prezervatif çeşidinden oluşmaktadır. Süper ince özellik de olan prezervatif gerçek dokunuş hissini en yakın hissetmenizi sağlamak için, geciktirici jel içerenler ilişkinin süresini uzatabilmenize yardımcı olmak için, renkli ve kokulu olan çeşidi de farklı aromaları ve renkleri ile gecenize farklı tatlar katmak için, tırtıklı özellik de olanlar da uyarıcı etki sağlayabilmek için yardımcı olabilir.

Siz de farklı zevkler, farklı tatlar hissederek korunmak isterseniz bu karışık paketi tercih edebilirsiniz.

Cinsel yolla bulaşan rahatsızlıklar ve istenmeyen gebelik için hiçbir yöntemin %100 oranında koruyuculuk sağlayamadığı uzmanlar tarafından belirtilmektedir. Ancak prezervatifler en etkili korunma yöntemlerinin başında gelmektedir. 

Paketleme ve Gizlilik İlkemiz:

Bizimle çalışmaktan gerçek anlamda memnun kalacağınızdan şüphe duymamanız için en iyi şekilde çalışıyoruz. Sitemizden aldığınız birürünü kargoya ait paketleme torbası içerisinde ne olduğunu sadece siz ve biz biliyoruz.

3. şahıslar hiçbir zaman size ait olan paketin içerisinde ne olduğunu bilmemektedir. Sanal pos yöntemi ile yaptığınız alışverişlerinizde kredi kartı extrenize hiçbir şekilde aldığınız ürün hakkında bilgi bulunmamaktadır.

 Fe Mixed Karışık 12'li Prezervatif, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılmaktadır.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Fe Mixed Karışık 12'li Prezervatif (S.K.T 08-2025)

41.45TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim